Apple předčasně ukázal nový MacBook Pro s OLED panelem

7

Apple vydal menší aktualizaci svého počítačového operačního systému macOS Sierra a v rámci ní omylem prozradil podobu nového MacBooku Pro s OLED panelem, který má být oficiálně představen až ve čtvrtek. Součástí nových MacBooků bude podle všeho i senzor otisku prstů Touch ID.

Nejnovější verze operačního systému macOS Sierra s označením 10.12.1 obsahuje obrázkovou dokumentaci k Apple Pay, která ukazuje, jak bude vypadat nový MacBook Pro s ovládacím OLED panelem. O této hardwarové novince se spekuluje již delší dobu. Až nyní se na svět dostal pořádný důkaz jeho existence a hlavně jeho skutečná podoba.

Apple MacBook Pro OLED panel

Přečtěte si také:

Obsah ovládacího OLED panelu, který by se mohl jmenovat „Magic Toolbar“, bude svou podobu podle všeho měnit dle kontextu a uživateli tedy vždy nabídne relevantní ovládací prvky. Na obrázku ukrytém v macOS Sierra pomáhá dotykový panel při autorizaci Apple Pay, přičemž k samotnému potvrzení platby je využit senzor otisku prstů Touch ID. Ten je nejspíš součástí tlačítka pro zapnutí, které je nenápadně umístěno vedle již zmíněného panelu.

Kromě OLED panelu umístěného místo klasických funkčních kláves vypadá MacBook tak, jak jsme zvyklí. Rozložení kláves je totožné se současnými MacBooky a reproduktory jsou umístěny na bocích podél klávesnice. Tloušťku zařízení, úhlopříčku ani počet a druh portů ovšem z obrázku vyvodit nelze.

Zdroje: theverge.com, 9to5mac.com, appleinsider.com

Diskuze ke článku
developer
Bude aspoň dotykový? :D
satai
Protoze si vsichni pamatujeme, jak skvele tenhle napad fungoval u Lenova...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze