Apple nové iPhony představí už 7. září

44

Apple dnes rozeslal pozvánky na svou podzimní keynote, na které představí nový iPhone. Do kalendáře si uložte datum 7. 9. 2016 od 19:00 hodin.

Po mnoha spekulacích o tom, kdy se představí nový iPhone, se konečně dočkáváme oficiálního data podzimní keynote. Apple na svém webu odtajnil datum 7. září s tradičním časem 10 PDT, tedy 19 hodin středoevropské letního času. Kalifornská společnost by měla přestavit novou generaci iPhonů, Apple Watch 2, ale očekávají se i nové MacBooky Pro. Také bychom se měli dočkat uvedení iOS 10, watchOS 3 a macOS Sierra pro širokou veřejnost. Tak jako je zvykem, Apple bude opět celou svou keynote vysílat živě na svém webu.

Apple keynote 2016

Na jaké novinky se nejvíce těšíte a myslíte, že nás Apple překvapí?

Zdroje: apple.com

Diskuze ke článku
Honza
Věřím v základ u iphonu 32GB, lepší fotoaparát, o chlup větší akumulátor, pochopitelně silnější procesor, naopak se obávám stále stejného displeje s nízkým rozlišením, velké rozměry vůči displeji s čím souvisí asi i stále nepodařený design, no a jestli odstraní stereojack tak to s iphony na čas asi balím. Od 5S nevydali nic za co bych jim byl ochotný zaplatit. Na keynote se podívám, ale jak je u vesla Cook stala se z toho obrovská nuda. Ono nakonec, uvařte něco z vody, že.
czmarty7
Po představení Note 7 nevím, co s jabkem bude...Nemá prostě už čím ohromit, nemůžu si pomoct
anton
apple to je predovsetkym funkcnost a uzivatelsky zazitok. proste vsetko funguje tak ako ma a tuto vec si vlastne vela ludi ani neuvedomuje. staci jeden den androidu a budete utekat k apple rychlostou blesku. novy iphone prinesie dalsie inovacie...rozdiel je v tom ze apple si nehoni nad zbytocnym qhd alebo xy jadrami cpu. telefon je vec ktoru pouzivame najviac z techniky, je to najosobnejsie zariadenie. preto myslim ze cenovka okolo 700 az 800 euro je ok. a stary model sa da vzdy dobre predat, za starsi android dostanete maximalne tak par euro.
jmeno priezvisko
Mám exkluzivní info o tom, jak bude nová iPhone vypadat a kolik má stát na našem trhu. http://goo.gl/uZHEJl

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze