Apple iPhone 5 v redakci: první pohled a unboxing (video)

12

Pokud se zatím můžeme na mobilním trhu spolehnout na nějakou konstantu, tak je to úspěch a zájem o každoroční téma číslo 1 – Apple iPhone. Na tento rok připadá iPhone s pětkou v názvu a ačkoliv se po jeho představení ozývalo opět spoustu pochybovačných názorů, Apple opět trhá rekordy prodejnosti. Jaký tedy iPhone 5 je?

Zmiňované letošní zklamání po představení iPhone 5 pravděpodobně pramenilo hlavně z faktu, že jsme dopředu znali kompletní podobu a specifikace celého zařízení a při prezentaci tak nepřišlo takřka nic nového.

Apple iPhone 5 přichází jako první s novým poměrem stran displeje a větší úhlopříčkou, novým procesorem, kompletně přepracovanou konstrukcí, novým konektorem, lepším fotoaparátem a novou verzí iOS6. Je to málo?

Upřímně, změny mezi po sobě následujícími modely nikdy nebyly příliš radikální. U iPhonu rozhoduje především to, jak vše funguje jako celek a samozřejmě také hlavně marketing.

Tip: Podrobnější specifikace se dočte v našem preview: Apple iPhone 5 představen: kompletní informace o jablečné evoluci

Nám se nejnovější telefon z designerských dílen v Kalifornii dostal do redakce a začíná tak jeho testovací pouť. Jako první servírujeme první pohled, dojmy a unboxing na videu a několik fotografií.

Apple iPhone 5 – první pohled a unboxing

Již brzy se samozřejmě můžete těšit také na sepsané podrobnější první dojmy, kompletní videopohled a samozřejmě také recenzi. Však to znáte. Slíbit můžeme, že se mimo jiné zvlášť zaměříme také na výkon fotoaparátu. Jsme zvědaví, jak Apple zlepšil fotografické schopnosti oproti iPhonu 4S.

Diskuze ke článku
Marek
Zatím nejlepší recenze co sem viděl:) Viděl sem teda z českým serverů jen 2 :D Aaale dobrá práce:) Těšim se na další videa
Grom51
Určitě za mě zatím nejlepší video pohled co jsem viděl. Včetně zahraničních webů.
Jinak, je to jen pocit, nebo když poklepal pan redaktor na ty záda ozval se takový laciný plechový zvuk :D ?
anonym
zajímalo by mě jak to vlastně bude jestli se vyrovná samsungu galaxy s3 nebo jestli bude patřid do průměrných telefonů nebo tak nějak :D
Honza
Krása.... velice pěkná recenze a velice hezkej kus hardwaru =)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze