Apple iPad 5 a iPad mini 2 budou možná představeny 15. října

2

Díky zahraničním zdrojům se na internetu opět rozběhly spekulace ohledně představení nových tabletů od Apple - iPadu 5 a iPadu mini 2. Oficiální představení by mělo proběhnout již 15. října. Nabídne nový iPad mini 2 Retina displej a jaké novinky přinese pátá generace klasického iPadu? To vše se možná dozvíme již za pár týdnů.

Zahraniční zdroje během dnešního dne uvolnily velice zajímavou informaci ohledně oficiálního představení novinek od Apple. Když se potvrdí, poznáme oba nové tablety (iPad 5 a iPad mini 2) již za necelý měsíc, tedy konkrétně 15. října. A možná se dočkáme i dalších novinek.

TIP: Podívejte se na dřívější únik podoby nového iPadu 5

U nového tabletu Apple iPad mini 2 se očekává zásadní vylepšení v podobě Retina displeje. Momentální kvalita zobrazení u první verze iPadu mini sice není nijak tragická, rozhodně ale v porovnání s konkurencí není silnou stránkou malého tabletu s nakousnutým jablkem ve znaku a zvýšení rozlišení displeje potěšilo nejednoho uživatele jablečných výrobků.

Pravděpodobná podoba nového iPadu 5 a iPadu mini 2. Design nových generací tabletu by se měl sjednotit, nový iPad 5 by se tak měl nápadně podobat svému menšímu bratříčkovi. Na třetím obrázku vidíte pro porovnání záda iPadu mini první generace a iPadu 4.

Kromě nových tabletů se očekává také nová verze Apple TV a možná také upravená (vylepšená) verze MacBooku Pro. To jsou však zatím pouze spekulace a situace je stejná jako v minulosti - dokud Apple vše oficiálně nepotvrdí, jde pouze o dohady. Na závěr se ještě můžete podívat na specifikace iPadu 4 a iPadu mini první generace.

Zdroje: bgr.com, pocketnow.com

Diskuze ke článku
Lukáš
To čekání mě zničí ať už to představí, počítám, že to bude od prvního iPadu po retině, největší dělovice.U té verze mini se mi ale nasazení retiny pořád nějak nezdá, pro zachování výdrže, výkonu, ceny, rozměrů...myslím, že nebude. Jinak pětka všem vytře zrak :D
Jerec
Mno a jestli daj pryč rámeček tak to jsem zvědavej za co se ten větši iPad bude držet... :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze