Apple iPad 5: fotografie odhaluje podobu s iPadem mini (2?)

Nového iPhonu se nedočkaví fandové dočkají již začátkem září. Nové iPady by však měly dorazit později. Doposud visel otazník nad podobou pátého velkého iPadu. Nyní se na internetu objevily celkem věrohodné špionážní fotografie, kde je nepředstavený „král tabletů“ srovnán možná dokonce s připravovanou druhou generací iPadu mini.

Podle přiložené fotografie to vypadá, že se Apple chystá sjednotit designovou podobu obou velikostních variant iPadu. Za vzor posloužil vzhled současného iPadu mini. Zadní kryt by tedy měl být naopak zcela rovný, a pouze na hranách za účelem pohodlnějšího držení v ruce mírně zkosený. Všimnout si také můžete dvojice reproduktorů s charakteristickým dírkováním, které rovněž vycházejí z iPadu mini. Celý přístroj by měl být také tenčí a rámeček kolem displej bude údajně rovněž užší.

Tip: přečtěte si také článek - Apple už není zdaleka tak inovativní jako kdysi, tvrdí Forbes

Na pravděpodobném iPadu 5 leží menší iPad. Je dost možné, že se jedná o připravovanou omlazenou verzi iPadu mini s pořadovým číslem 2, která by měla přinést několik vylepšení. Nejvýraznějším by měl být displej s výrazně vyšším Retina rozlišením.

Zdroje: pocket-lint.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze