Podívejte se, jak vypadal začátek prodeje Apple iPad 2 v Praze

6

Apple iPad 2 vyrazil na světové trhy a po USA se včera začal prodávat také v dalších klíčových zemích. Přinášíme vám fotogalerii, zachycující začátek prodeje iPadu 2 v Praze. Podívejte se také na naše první živé fotografie samotného iPadu 2, který jsme si krátce vyzkoušeli.

Začátek prodeje - 25.3. v 17:00

Česká republika se nyní zařadila do první vlny zemí, ve kterých se iPad 2 začal po USA prodávat. V Praze si tak mohli první zájemci novinku koupit ve stejný moment, jako zákazníci například ve Velké Británii.

Apple iPad 2 přilákal před prodejny stovky lidí a v průběhu dne museli prodejci rozdávat pořadová čísla. Největším problémem byl omezený počet iPadů, který na prodejny dorazil. Zjišťovali jsme stav ve třech pražských prodejnách a do každé dorazilo mírně nad 100 kusů. Jednotlivé verze tak byly zastoupeny v jednotkách až desítkách kusů a na mnoho lidí se nedostalo. Další dodávky se však očekávají už v průběhu příštího týdne, kdy budou uspokojovány i elektronické objednávky. Podívejte se, jak zahájení prodeje Apple iPadu 2 vypadalo v pražské prodejně iWorld v ulici 28.října.

TIP: přečtěte si, co novinka umí v preview Applu iPad 2









Původní text článku z 25.3.

iPadů 2 bude málo

Nových iPadů bude poměrně málo a rozhodně nebude uspokojena poptávka. Například v pražské prodejně iWorld nám potvrdili dodávku necelých 100 kusů. Stejné množství má k dispozici pražská prodejna iSetos na pražském Chodově. Jednotlivé verze tak budou zastoupeny pouze v počtu jednotek kusů a zájemci by si měli opravdu pospíšit. Na pražském Chodově se už nyní rozdávají kartičky s pořadovým číslem. Momentálně je rozdáno již zhruba 50 čísel. "Zájemci o iPad 2 se ale i tak musi zdrzovat pobliz prodejny a hlidat si sve misto", uvádí iSetos na svém Facebooku.

Pražská prodejna iSetos uvedla: "První zásilka bude zboží směřovat na prodejnu iSETOS. Jak jsme již avizovali v předchozích zprávách tak u předobjednávek realizovaných přes e-shop garantujeme jejich dodání z dalších dodávek v následujících dnech."

O termínech dodání budou všichni zákazníci informováni. Objednávky budou vyřizovány pořadí v jakém byly systémem přijaty. Stále platí možnost osobního odběru na prodejně iSETOS v den oficiálního zahájení prodeje tj. 25.3. Při osobním odběru nebudou přijaté předobjednávky upřednostňovány před ostatními nákupy. Doprovodná akce, kterou jsme plánovali bude muset bohužel proběhnout v jiný termín z důvodu menší dodávky iPadů než bylo plánováno.

TIP: přečtěte si preview Applu iPad 2

Nejdražší iPad za více než 19 500 Kč - ceny

Shodné ceny platí jak pro prodejnu iSetos v pražském obchodním centru Chodov, pro prodejnu iWorld v ulici 28.října na Praze 1 i pro obchod iStyle v Revoluční ulici na Praze 1. Měly by paltiti také pro další dvě prodejní místa. Nový iPad 2 by měl být k dispozici v prodejnách Datart a ElectroWorld.

  • iPad 2 Wi-Fi 16GB - Black 11 760 Kč
  • iPad 2 Wi-Fi 16GB - White 11 760 Kč
  • iPad 2 Wi-Fi 32GB - Black 14 210 Kč
  • iPad 2 Wi-Fi 32GB - White 14 210 Kč
  • iPad 2 Wi-Fi 64GB - Black 16 630 Kč
  • iPad 2 Wi-Fi 64GB - White 16 630 Kč
  • iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB - Black 14 680 Kč
  • iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB - White 14 680 Kč
  • iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB - Black 17 130 Kč
  • iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB - White 17 130 Kč
  • iPad 2 Wi-Fi + 3G 64GB - Black 19 550 Kč
  • iPad 2 Wi-Fi + 3G 64GB - White 19 550 Kč
  • Smart Cover Polyurethane 910 Kč
  • Smart Cover Leather 1 630 Kč

* Ceny jsou s 20% DPH

Diskuze ke článku
indigo
A pak že lidi nemaj prachy :-)
Michal
Kdyby stál i nejlevnější iPhone 12 tisíc ,tak se o něm dá uvažovat, takhle si radši koupím nějakou nadupanou mašinu s androidem, moc se mi nechce věřit ,že výrobní cena tabletu je nižší , než výrobní cena telefonu.
MalejKugi
Předem říkám , že jsem odpůrcem Applu , ale za ty jejich předražený Iphony a Ipady a Imacy a nevím co si ještě vymyslijou , za tu cenu si koupím daleko výkonější stroj . Např za cenu toho nejlepšího Ipadu si koupím docela slušný notebook , který je mnohonásobně využitelnější a výkonější
RS
Dneska jsem si s ním hrál v Apple Store a asi si ho koupím. Perfektní na dovolenou a podobně. Kdo má sebou pořád tahat noťas, když se jen potřebuju zabavit na několik hodin v letadle.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze