Apple dnes vypustí iOS 12. Stahovat budete moci večer

31
Apple dnes vypustí iOS 12. Stahovat budete moci večer
  • Již ohlášený systém iOS 12 se dnes dostane mezi uživatele
  • Češi se dočkají ve večerních hodinách

Apple v minulém týdnu oznámil nejen trojlístek nových iPhonů, ale také zveřejnil datum vydání finální verze operačního systému iOS 12. Ten byl mimochodem představen již v červnu letošního roku, kdy jsme si prošli jeho novinky. Apple tedy před pár dny oznámil, že k uvolnění verze iOS 12 dojde 17. září, což je dnes.

Tradičním časem vypouštění aktualizací je 10 hodina dopolední pacifického času. Co to znamená pro české uživatele? Aktualizace by kvůli časovému posunu měla dorazit přibližně v 19:00 hodin středoevropského času. A zda se dostane aktualizaci i na váš jablečný produkt? Velmi pravděpodobně ano, dorazí totiž hned na 11 iPhonů.

Diskuze ke článku
Dev
Inu, horší jak jedenáctka to být nemůže, takže aktualizace je asi jasná. Raději si ale počkám na reakce z ostré verze. Snad mi to zase nerozhasí iphone jako před rokem.
Kerin
Taky si radši počkám :D Poslední testovací verze měli pozitivní ohlasy ale nikdo neví že...
Anonym
Podle mě smysl čekat nemá, s ohledem na to, že to lidi instalovali i na svoje hlavní mobily už někdy v červenci
iDominik
Mám iPhone X. Jako záložní “kdyby něco” mobil, mám iPhone 5s. Je super ze 5 let starý mobil dostane nejnovější aktualizaci a další 6. rok muže v pohodě sloužit. To se o těch androidích sračkách říct nedá. Co androidí ovce? ????????????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze