Nový iOS 12 se na podzim dostane na 11 iPhonů. Dočká se i 5s

23
Nový iOS 12 se na podzim dostane na 11 iPhonů. Dočká se i 5s
  • Apple si drží svůj vysoká standard softwarové podpory
  • Nové prostředí iOS 12 obdrží iPhone 5s a novější
  • Dojde samozřejmě i na některé iPady a iPody

Apple dnes představil novou verzi iOS. Jaké novinky iOS 12 přinese jsme pro vás shrnuli v našem obsáhlém článku. Pro mnohé uživatele je však důležité, zda se nová verze systému dostane i na jejich konkrétní telefon či tablet. V tomto případě máme pro vás velmi dobrou zprávu. Pokud jste v loňském roce obdrželi aktualizaci na iOS 11, máte jistotu, že se na vaše chytré zařízení podívá i iOS 12. V řeči čísel můžeme říci, že nový systém zamíří například hned na 11 iPhonů, z nichž nejstaršímu bude v době aktualizace již 5 let.

Ano, řeč je o iPhonu 5s. Pro některé nestárnoucí klasice, která byla světu představena již v září 2013. Aktualizace samozřejmě dorazí i na mladší desítku modelů. Jmenovitě půjde o iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE a iPhone X. Dále dojde na iPad 5. generace, všechny iPady Air a iPady Pro, iPad Mini 2 a novější a iPod Touch 6. generace.

Neméně důležitá je také dostupnost. Beta verze se objeví již dnes, zcela finální aktualizace pak dorazí zřejmě zkraje podzimu, přičemž termín bude ještě upřesněn.

Diskuze ke článku
Petr
To je sice super, ale škoda, že nepředstavili nový MacBook Air, Ipad (mini5), IPhone SE2...
anonym
proto bych nechtěl jiný mobil než iPhone...
Peter
Neskutočne super iOS software predstavili, palec hore !
.... len kecam, uplna hlúposť a nezaujímavá zmena, po roku a pol s iOS a pol roku s iphonom x už nemám trpezlivosť na tento hrozný systém ... idem späť na android
Blue Sun
Blue Sun
Jestli budou drzet kvalitativni standard jako s desitkou a jedenactkou, pak snad radsi ani ne.
Problemy kazde nove verze jsou duvodem, proc si iPhone nikdy nekoupim. I podpora musi byt smysluplna.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze