Nový iOS 13 dorazí 19. září, aktualizace na verzi 13.1 koncem září

9
Nový iOS 13 dorazí 19. září, aktualizace na verzi 13.1 koncem září
  • Apple vypustí nejnovější systém iOS 13 již 19. září
  • Nejstaršími podporovanými modely budou iPhony 6s a 6s Plus
  • 30. září dorazí také nový systém iPadOS a první aktualizace iOS 13

Apple měl včera večer velmi důležitou konferenci, na které představil nespočet novinek. Došlo na iPhone 11, iPhone 11 Pro a 11 Pro Max, nový iPad s větším displejem či novou generaci chytrých hodinek Watch. Ve smršti novinek mohla zapadnout informace o softwaru. Apple totiž samozřejmě vypustí tolik očekávaný iOS 13, a to konkrétně již 19. září. Je to den před zahájením prodejů nejnovějších iPhonů. Přehled zařízení, kterých se update týká, naleznete níže. Za vypíchnutí stojí fakt, že se nejnovější verze iOS dostane i na 4 roky staré iPhony 6s a 6s Plus. Dojde také na nepatrně mladší iPhone SE.

Jaké iPhony se dočkají iOS 13?

Září bude měsíc aktualizací, alespoň co se týče uživatelů iPhonů. Ti si totiž 19. září stáhnou iOS 13, ale už 30. září k nim dorazí další aktualizace, tentokrát s verzí iOS 13.1.Ta bude podstatná primárně pro nejnovější iPhony, které mají čip Apple U1, jenž přinese nové funkce pro AirDrop.

Poslední zářijový den spatří světlo světa také zcela nový systém iPadOS, který již bude samozřejmě připraven na nejnovějším iPadu 7. generace. Kromě něj se však dle očekávání dostane na celou řádku tabletů od Applu. Seznam opět naleznete níže.

Jaké iPady se dočkají iPadOS?

Diskuze ke článku
vladas
Máte jiné datum v nadpisu a jiné v článku. ( 13. 9 x 19. 9)
Patrik
Och bože, kde je Apple? Hlavnou zasadov tejto firmy bola jednoduchosť či u produktu alebo produktovej rade. Dnes? Mám v ich produktových radách taký chaos ako u Samsungu. Ani netuším ktorý produkt je nový a ktorý je starý. Je to smutne ako firma ktorá sa nebála ísť proti prúdu sa dnes len prispôsobuje trhu aby za každú cenu zvýšila zisk. Možno aj to je dôvod, že ľudia ako Johny Ive odchádzajú. Ľudia ako on sú umelci a nie mašiny na peniaze a rovnakým bol Steve Jobs. Hodnoty na ktorých bola táto spoločnosť vybudovaná sú asi nenávratne preč. Je to smutné a veľmi ma to mrzí, bohužiaľ s tým ale nejde nič robiť. :(
Palo
Bohužel jablko jde do sraček taky jsem už od něho upustil za cenu jablka mám slušně ojeté auto zlaté MI
Marky
Mam novy telefon a to apple 6.Mam ho 3/4 roku,diky nove aktualizaci 13 ho muzu hodit do kopriv.Nechapu proc to ta appl spolecnost tak ma.Buhuzel ios mi natolik vyhovuje,ze zustanu zabrzdema na appl 6 asi dlouho.musim rict,ze me to ale poradne nastvalo????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze