Aplikace Wear Aware: hodinky vám ohlídají smartphone

Je to tak prosté a přesto geniální. Se současným zájmem o bezpečnost vašich zařízení se objevuje aplikace Wear Aware, která vám dá zvukový, vibrační a obrazový signál v případě, že se vám telefon vzdálí od vašich hodinek.

Jak typické. Sedíte někde s kamarády, dobře se bavíte, a aniž byste si to uvědomovali, necháte telefon na stole ležet bez dozoru. Pokud však máte chytré hodinky Android Wear, můžete nově použít aplikace Wear Aware, která vám pomůže telefon najít a upozorní vás, pokud ho necháváte mimo dosah Bluetooth.

Wear Aware

Android Wear hodinky jsou rozhodně zajímavý počin a my jsme měli možnost je vyzkoušet, ale díky aplikaci Wear Aware můžete ještě prohloubit spolupráci mezi telefonem a vašimi hodinkami. Hodinky vám začnou vibrovat, zvonit a ukazovat upozornění na displeji, pokud se od telefonu vzdálíte, dokonce můžete hodinkám dát příkaz „OK Google, Start Phone Finder“ a váš telefon začne vydávat zvukový signál. Telefon je s hodinkami spárovaný přes Bluetooth a při ztrátě spojení tak dostanete upozornění. Jak prosté, ale účinné, obzvláště pokud máte telefon za 15 000 korun a neradi byste ho někde nechali. Aplikace je zdarma ke stažení v obchodě Google Play a upozorňujeme, že funguje pouze s hodinkami se systémem Android Wear.

Stáhnout Wear Aware

Google Play (zdarma)

Zdroje: play.google.com, phandroid.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze