Aplikace Foursquare pro BlackBerry 10 získává nové UI

2

Díky aplikaci Foursquare mohou uživatelé objevovat zajímavá místa, restaurace a podobně a sdílet své poznatky s ostatními. Uživatelé zařízení s operačním systémem BlackBerry 10 se nyní mohou těšit z nového updatu aplikace Foursquare, který přináší řadu zajímavých vylepšení, ale především změnu uživatelského prostředí.

Nejvýraznější změnou je výrazný redesign samotného uživatelského prostředí. To se nyní nese na vlně tzv. flat designu; zmizely tedy různé 3D evokující efekty a podobně. Celkově je design nyní čistší a vynikají zde hladké linie a přechody. Na úvodní obrazovce pak navíc přibyl carousel s oblíbenými lokalitami, které označili vaši přátelé a změn doznaly také profily jednotlivých míst a také samotný uživatelské profil.

Foursquare pro BlackBerry 10

Nově se mohou také uživatelé označovat také přímo z BlackBerry Hub, takže označení nyní může být ještě rychlejší a BlackBerry Hub tak získává další funkci navíc. Poslední novinkou, kterou vývojáři u nové verze zmiňují, je výrazně lepší výkon, což se projevuje především rychlejším načítáním okolních atrakcí a podle našeho testování je rozdíl opravdu znatelný. Aplikaci Foursquare mohou uživatelé BlackBerry 10 stahovat zdarma v obchodě BlackBerry World, ale aplikace je samozřejmě dostupná také pro platformy Android, iOS a Windows Phone v jejich obchodech s aplikacemi.

Stáhnout Foursquare

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Jaromír Lojkásek
Jaromír Lojkásek
Tak mi moje Q10 nabídla update Foursquere, ale když jsem dal tento update stáhnout, tak mi to vyhodilo hlášku, že "update není určen pro moje zařízení"... Takže bych se chtěl zeptat, je update i pro Q10 a nebo jen pro řadu Z ?
warp
Skvělé. Další server, který se zabývá všemi platformami mobilních OS.
Děkuji za informaci.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze