Aplikace Swarm vám nově umožní kontrolovat statistiky přátel

4

Aplikace Swarm pro sbírání „checkinů“ dostala novou verzi 4.0, která vám umožní zdokonalit svůj profil o nejlepší místa, na kterých jste se vyskytovali s přáteli. Největší změna se však odehrála v možnosti nahlédnout do statistik svých přátel.

V nové aktualizaci Swarm 4.0 budete mít přehled o místech, která vaši přátele navštívili za posledních 60 dnů, což platí i o těch vašich. S touto novinkou také přibude kontrola míst, na které jste naopak delší dobu nenavštívili. Swarm se tak bude snažit o nabídku aktivit pro váš volný čas.

Swarm 4.0

TIP: Foursquare vám nabídne cestovní tipy od přátel

Profilová stránka byla také aktualizována o „paměťovou banku“ vašich míst, takže máte rychlejší přehled o tom, kde a kdy jste se vyskytovali se svými přáteli. Přibyla také rekapitulace nejlepších „checkinů“ vašich přátel k inspiraci pro navštívení těchto míst. Aktualizace je od dnešního dne k dispozici pro operační systémy Android a iOS. Aplikace pro Windows zatím update neobdržela, čeká ostatně ještě na přidání funkcí z minulého updatu, který přinesl mimo jiné možnost nakupovat vyšší úrovně nálepek.

Stáhnout Swarm

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: androidcommunity.com, blog.foursquare.com

Diskuze ke článku
ANO
Chapu z popisu spravne, ze to dela to, co si myslim? To si fakt nekdo nainstaluje dobrovolne?:o)
Standa
ANO ano taky se divím že je někdo tak blbej, že tohle používá. Je to totální ztráta soukromí a se zdravým mozkem žádnej uživatel nebude. No ale ono v podstatě takovej Facebook je to samý že :-D
Rob
Zapomely jste přidat odkaz na stazeni pro WP pak to vypadá ze tam žádný aplikace nejsou, ikdyz takovýto aplikace by ani nikomu nechyběly.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze