Aplikace Allo a Duo pořádky nezmění, Google počítá i s Hangouts

2

Zbrusu nových aplikací jsme se včera dočkali od Googlu. První se jmenuje Allo a zdánlivě jde jen o další Messenger. Druhá aplikace s názvem Duo se naopak zaměřuje na videohovory. Ani jedna však nebude stát v cestě starší aplikaci Hangouts, která bude nadále vyvíjena.

Google aplikace

Na včerejší úvodní keynote Google mimo jiné představil zajímavě vypadající aplikaci Allo. Pod tímto neurčitým názvem se skrývá inteligentní messenger, který je svázaný s vaším telefonním číslem. Při chatování nabízí například nápovědy v podobě chytrých odpovědí a dostalo se také na asistenta, se kterým si můžete psát nebo hrát jednoduché hry. V jednoduchosti však lze říci, že Allo dobře poslouží pro běžnou textovou komunikaci. Kromě toho si premiéru odbyla také aplikace Duo, která je zaměřena výhradně na jednoduché a rychlé videohovory, kdy vám nic neunikne.

TIP! Android N oficiálně: změny hlavně pod kapotou

Aplikace Google Allo

Obě aplikace rozšiřují paletu aplikací Googlu a může se zdát, že současně parazitují na starších aplikacích. Google totiž má i vlastní SMS aplikaci a především chatovací prográmek Hangouts. Ten se však od Allo poměrně výrazně liší a možná právě to je důvodem, proč budou všechny aplikace existovat vedle sebe. Google současně potvrdil, že vývoj Hangouts bude rozhodně pokračovat dále. Obě nové aplikace dorazí k uživatelům v průběhu letních měsíců.

Přečtěte si: Daydream: celá platforma VR od Googlu namísto brýlí z kartonu

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
ANO
Jen tak dal ..... kdyby chtel clovek zustat v kontaktu se vsema, tak potrebuje kolik? 20? 40 ruznych aplikaci? Skutecne si zacinam myslet, ze nejlepsi bude asi zustat u facebooku a skypu a prestat experimentovat s kravinama ......

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze