Z Google Hangouts zřejmě zmizí podpora SMS zpráv

5

Pro aktivní uživatele komunikační aplikace Hangouts od Googlu nastane zřejmě již brzy jedna možná zásadní změna. Do dvou měsíců by totiž z aplikace měla zmizet podpora SMS zpráv.

Hangouts

S velkou slávou Google přidával podporu SMS zpráv do své chatovací aplikace Hangouts. Tehdy se psal říjen 2013. Nyní je již téměř jisté, že po zhruba tři a půl letech se SMS zprávy s Hangouts rozloučí. Prozatím nejde o oficiálně potvrzenou zprávu, nicméně rozeslané e-maily ze strany Googlu naznačují, že se od 27. března v aplikaci objeví informační hláška. Ta uživatelům oznámí, že SMS zprávy již delší dobu nebudou podporovány a doporučí přesun k jiné aplikaci. Pakliže by uživatel ve svém chytrém telefonu neměl aplikaci pro SMS zprávy, bude naveden do obchodu Google Play.

TIP! Google Mapy vám nově připomenou vaše parkovací místo

Definitivnímu odstřihnutí podpory SMS služeb v rámci aplikace Hangouts má dle současných informací dojít 22. května, tedy přibližně za dva měsíce. I po této změně se však zdá, že v rámci aplikace zůstane zachována podpora Google Voice pro telefonní čísla.

Stáhnout Hangouts

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidpolice.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Tommy
Proc existuje Google Hangouts a Google Allo?? To si ma kazdy nainstalovat nejlepe 8 komunikatoru?? Nerekl bych kdyby mela teda kazda firma jeden, ale dva?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze