Hangouts pro Android ve verzi 11 umožní zasílání video zpráv

Oblíbený komunikační program Hangouts od Googlu prošel aktualizací, která jej povýšila na verzi 11. Patrně nejviditelnější změnou bude příchod možnosti zasílání video zpráv ve verzi pro Android.

Google logo 2015

Hangouts ve verzi 11 se v případě verze pro operační systém Android naučí posílat krátké video zprávy. Pro tyto účely přibude ve spodním řádku známá ikonka kamerky, která vám umožní video zprávu natočit a následně odeslat. Tuto funkci již lze nějaký čas využívat u systému iOS. V tomto případě Google navýšil limit videozprávy na délku dvou minut.

Hangouts
Hangouts 11 přinášejí pro Android zaslání video zpráv

S příchodem Hangouts 11 Google mění zobrazování zpráv z Hangouts a SMS zpráv. Doposud byly sloučené v jedno vlákno, avšak nově dojde k rozdělení, což prospěje přehlednosti. Sám Google uznává, že sloučené zobrazení přispívalo pouze ke zmatkům na straně uživatelů a celkově bylo minimálně využíváno. Nadále nicméně platí, že skrze Hangouts můžete odesílat SMS zprávy a případně si je nastavit jako primární aplikaci pro tyto účely. Aktualizace ještě v tuto chvíli není dostupná v obchodech, avšak to se v nejbližších hodinách (dnech) změní.

Stáhnout Hangouts

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidpolice.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze