Google vydává nové Hangouts 5.0: zrychlení a opravy chyb

33

Pravidelnou aktualizací prochází všechny aplikace Googlu a nyní přišla řada na oblíbený chatovací program Hangouts, který povýší na verzi 5.0. Ta přináší drobné úpravy, opravy i zrychlení samotné aplikace.

První změnou je oprava nesprávné funkčnosti animací ve formátu GIF, které se nesprávně zobrazovaly. Tento problém je v páté verzi zcela vyřešen. Aplikace Hangouts také dostala novou úvodní obrazovku, kterou však uvidíte pouze při prvním spuštění, případně ve chvílích, kdy aplikaci zcela ukončíte a poté budete znovu načítat. Nově je také v Hangouts možné vytvářet pomocí Google Voice MMS zprávy, doposud je bylo možné přijmout a reagovat na ně.

Hangouts

V prostředí se změnila zaškrtávací políčka. Klasické fajfky jsou nyní zelené namísto dosavadní modré barvy. Poslední zásadnější změna se týká widgetu. Ten sice v nabídce stále najdete, avšak při jeho aktivaci budete obeznámeni, že již není dostupný a Google tak widget v Hangouts zřejmě zcela ruší. Aktualizace Hangouts na verzi 5.0 se šíří postupně a pokud vám ještě nedorazila, mělo by se tak stát v nejbližších dnech.

Stáhnout Hangouts

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: fonearena.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
Lukáš Záhorský
Lukáš Záhorský
Používám ho já, přítelkyně, mnoho přátel. Váš příspěvek jen překáží:)
Jenda
Velmi zajímavá diskuze.
Petr
Takže major verze (4.2 -> 5.0) je o jedné opravě, změně barvy fajfky a nikoho nezajímajících MMS. Že by se opravila spolehlivost doručování to ne.
Ree
Kdo pouziva Hangouts? Kdo? Neskutecne zpraseny messenger ... V dnesni dobe nema kvalitu ostatnich a o zakladne uzivatelu se nemusime ani bavit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze