Angry Birds 2 jsou tu! Stále stejní, ale o mnoho lepší

10

Konečně jsme se dočkali. Po mnoha nejrůznějších variacích a odvozeninách si můžeme konečně stáhnout pokračování herního megahitu z roku 2009. Vzteklí ptáci se vracejí – berou si to nejlepší z originálu a chytře to posouvají na novější úroveň.

Nečekejte žádnou zásadní změnu. Jednoduchý herní princip je největší devizou celé hry a ten se rozhodně nemění. Nová jsou některá chytrá vylepšení. Můžete si například určit, v jakém pořadí budete jednotlivé opeřence vystřelovat a tomu náležitě uzpůsobit svoji herní strategii.

Angry Birds 2

Bohatší je také design úrovní, k jejich úspěšnému dokončení už nestačí zničit jednu pevnost, ale je jich tu vícero. Čekají vás také souboje s bossy. Předělaná je také grafika, plná nových animací a uzpůsobená pro hraní s 60 snímky za sekundu.

Angry Birds 2.

Hru můžete stahovat pro Android z odkazu uvedeného níže, verze pro iOS je rovněž dostupná. Autoři rovněž uvedli, že neplánují uvedení verze pro telefony s operačním systémem Windows Phone.

Stáhnout Angry Birds 2

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: angrybirds2game.com

Diskuze ke článku
Refael
Pro iOS je už k dispozici též.
anton
krasna grafika, akoby vystrihnuta z rozpravok ktore teraz ficia v kine. moj ipad air 2 sa teteli blahom. 60fps gullhd+ experience wow.
Vincenzo
HTC desire 816, neseká se, jede krásně, spokojenost a ty animace, paráda!
Lukáš Meistner
Tak pro windows phone to chápu, jak to bude s dostupností pro windows mobile 10? Díky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze