Android měl jeden z nejlepších stánků na MWC: podívejte se

8

Klouzačka, ovocné nápoje, stánky vývojářů a výrobců, odznáčky, tajemná interaktivní tabule a samozřejmě pravý Ice Cream Sandwich. Takový byl stánek Androidu na MWC 2012 v Barceloně. Nikdy nebyl prázdný, čemuž se vzhledem k výše napsanému není co divit. Podívejte se, jak se Google se svým Androidem prezentoval.

Pokud jste hledali zábavu, občerstvení nebo kontakt s množstvím vývojářů či výrobců telefonů a tabletů, byl obrovský stánek Androidu tím správným místem. Google expozicí určenou pro svůj mobilní operační systém zabral celou samostatnou část velké haly a napěchoval ji množstvím zajímavostí. Podívejte se, jak stánek Googlu vypadal a co se v něm dalo najít.

Ústřední bar

Stánku dominoval velký bar zakomponovaný do hlavy Androida. Zde se pravidelně rozdávaly velmi dobré pravé zmrzlinové sendviče, odkazující na nejnovější operační systém Ice Cream Sandwich. Občerstvení bylo doplněno ovocnými šejky nebo kávou.

Pochoutka jménem Ice Cream Sandwich

Stánek byl dokonce dvoupatrový, přičemž spojnicí mezi druhým patrem a přízemí byla mimo jiné i skluzavka. Neodolal jsem a musel jsem vyzkoušet. Podívejte se na video ...

Android stánek na MWC 2012 Barcelona – ilustrační video

Celá expozice byla vyplněna stánky vývojářů, výrobců telefonů i tabletů. Vše kolem Androidu tak bylo opravdu koncentrováno na jednom jediném místě. Za interakci se zástupci vývojářů a výrobců jste navíc mohli získat malé odznáčky Androidů. Nechyběl robot, který vyráběl na přání speciální kryty pro Samsung Galaxy Nexus.

Originální kryty na Galaxy Nexus vyráběl samostatně robot

Originální součástí expozice byl také pohybující se karusel se všemi známými výrobky, které běží na Androidu. Sbírka je to opravdu úctyhodná a bylo zajímavé se při pohledu na jeden z prvních Androidů přenést zpět v čase.

Jezdící karusel s přístroji běžícími na Androidu

A samozřejmě nemohou chybě plyšoví Androidi. Chtěli jste nějakého? Stačí mít štěstí u automatu.

Jak se vám stánek Androidu líbil? Dali byste si také pravý Ice Cream Sandwich?

Diskuze ke článku
MartinN700
docela trapný,nemaj co nabíbnout zajmavého,tak aspon se udělaj vtipnými..... reportáž o ničem.....
Twinkie
Tak tohle Apple netrumfne, ani kdyby s po.... !
MartinN700
ano ,ale ten článek je naprosto zbytečný, fajn chtěj udělat článek o tom jak se prezentují výrobci? tak ať udělaj třeba srovnání,chápu Váš užas ze zmrzliny a klouzačky děcka ,ale at pořád necpou ten tupej Android všem pod nosy.....
Míra
Tu zmrzlinu by sem si dal :p

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze