Google Nexus S naživo (foto a video)

4

Podívejte se s námi na živé fotografie a krátké HD video, na kterých je prezentována horká novinka z dílen jihokorejského Samsungu s označením Google Nexus S, tedy nedávno představený nástupce dnes už legendárního modelu Nexus One od HTC.

Našim kolegům ze světoznámého technoidího serveru Engadget se dostalo privilegia strávit pár minut s horkou novinkou Google Nexus S, kterou pro tohoto softwarového giganta vyrábí Samsung. V jeho výbavě nechybí procesor Humminbird s taktem 1 GHz či půl gigabajtu operační paměti RAM. Kromě toho disponuje zcela novým operačním systémem Android 2.3 Gingerbread, který byl představen zároveň s ním. Nový komunikátor nafotily na celkem šedesátku "live" fotografií a natočily s ním také krátké video v HD rozlišení. My vám je dnes díky nim můžeme zprostředkovat. Pokud vás zajímá více informací o tomto smartphonu s Androidem včetně detailních technických specifikací tak zamiřte do našeho preview. Nyní vám již ale nabízíme slibované snímky:

Živé fotografie:

Čtyř palcový Super AMOLED displej nabídne vysokou úroveň jasu a dobrou čitelnost ze všech úhlů

Lesklé plasty, které tvoří téměř celé tělo přístroje budou s pravděpodobně velmi náchylné na otisky prstů

Čtveřice senzorových tlačítek pod displejem je typická pro drtivou většinu komunikátorů s Android OS

Přístroj se bude díky zaobleným hranám a vystouplým zádům dobře držet v ruce

Nově inovovaný operační systém Android 2.3 Gingerbread od Googlu v celé své kráse

Zadní strana telefonu s typickým spodním hrbem jakoby z oka vypadla Samsungu Galaxy 3 (550)

Pokud chcete vidět kompletní fotogalerii Nexusu S tak klikněte zde.

HD Video:

V tomto krátkém videopohledu se seznámíte, kromě telefonu samotného, také s novou verzí operačního systému Android 2.3 Gingerbread, a to díky brandingu Google v jeho "nejčistější" možné podobě bez jakýkoliv obvyklých úprav UI (uživatelské rozhraní) od výrobce, jako například prostředí Sense od HTC či Touch Wiz od Samsungu. Telefon bude také i díky tomu dostávat jako první aktualizace na nejnovější verze Androidu podobně jako jeho předchůdce Nexus One.

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
Michal
"Přístroj se bude díky neexistujícím zaobleným hranám a vystouplým zádům dobře držet v ruce" - to jako ze ma ostre hrany a rovna zada kdyz tam zaoblene hrany NEEXISTUJI?
Petr Vejtasa
Petr Vejtasa
Omlouváme se, chyba byla opravena. Díky moc za upozornění:)
zorro
Podle těch videí a obrázků vypadá moc pěkně. Kolik bude asi cena?
Petr Vejtasa
Petr Vejtasa
Můj soukromý odhad je přibližně 11 až 12 000 Kč.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze