Android Ice Cream Sandwich oficiálně v říjnu?

Plány na další verzi operačního systému Android unikají na internet už nějakou dobu, vždy se ale jednalo o spekulace a přemítání bez oficiálních podkladů. Ice Cream Sandwich ale opět vyplouvá na povrch a možná není tak daleko, jak se původně očekávalo.

Plány společnosti Google jdou, jak se zdá, ruku v ruce s nejnovějším iPhonem, který Apple plánuje vypustit na trh v září či říjnu letošního roku. Na to samozřejmě reaguje i Google. Původní plány s vydáním prvních aktualizací a přístrojů s operačním systémem Android Ice Cream Sandwich na konci roku se začínají rozplývat a pokud můžeme věřit zdroji blízkému společnosti, je více než možné, že se tak stane již v říjnu.

TIP: Pro více informací o systému Ice Cream Sandwich navštivte naše předchozí zpravodajství

Není jasné, nakolik pravdivé informace anonymní zdroj poskytl, vzhledem k rivalitě obou společností by to ale nemuselo být až tak nepravděpodobné. Google totiž chce co nejdříve marketingově propagovat nový systém a nechce, aby se zákazníci museli rozhodovat mezi novým kouskem od Apple a přístroji s novým Androidem, jež by ale dorazily o něco později.

V říjnu se rovněž očekává pravděpodobně i nový Nexus, který by měl, stejně jako v případě současného modelu Nexus, přijít s novým operačním systémem jako první. Doufejme, že se v nejbližších dnech objeví čerstvé informace, případně úniky fotografií připravovaných telefonů, abychom si mohli udělat lepší obrázek.

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze