Android aplikace týdne: System Panel 2

1

Tentokrát se v našem seriálu ponoříme do těch největších detailů našich Android zařízení. Pokud tedy máte rádi naprostý přehled o tom, co se ve vašem telefonu či tabletu děje a jak vše funguje, máme aplikaci přesně pro vás. Po delší pauze se totiž vrací do obchodu Google Play aktualizovaná aplikace System Panel ve své druhé verzi, která přináší krásný design a spoustu funkcí.

System Panel 2 navazuje na původní aplikaci stejného jména, která nedostává již velmi dlouhou dobu aktualizace. Vývojáři se totiž rozhodli kompletně předělat prostředí a změnili různé funkce, jelikož i Android samotný se za tu dobu významně změnil, a tak vydali raději úplně novou aplikaci. Tu si mohou stáhnout uživatelé s rootem i bez, ale jen po rootu vašeho zařízení dostanete přistup k pokročilejším možnostem.

System Panel 2 – Android aplikace týdne

Avšak i bez rootu toho na vás čeká hodně. Už na hlavní obrazovce můžete vidět veškerou aktivitu vašeho zařízení. Úplně nahoře máme informace ohledně procesoru, RAM, úložiště, baterie a připojení k internetu. Pod nimi je graf historie využívání baterie a procesoru, což se může hodit, třeba když vypozorujete nějaké problémy s během některých aplikací. Úplně vespod máme potom už jen ukázaný počet nainstalovaných aplikací a ID vašeho zařízení.

System Panel 2

Klepnutí na jakýkoli prvek tohoto hlavního panelu otevře bližší informace o dané aktivitě. U některých se otevře živé sledování aktivit různých komponent zařízení a u jiných zase komplexní historie procesů. Můžete si také zjistit veškeré dostupné informace o vašem zařízení či do neskutečných detailů zkoumat všechny vaše aplikace a vidět tak třeba konkrétní oprávnění, která vyžadují, historii jejich spotřeby, náročnost na výkon a mnoho dalších.

System Panel 2

System Panel 2 je zkrátka rájem informací a statistik o vašem zařízení, takže pokud po něčem takovém bažíte, rozhodně aplikaci vyzkoušejte. Sice je zatím stále v beta verzi, ale i tak funguje výborně. Chybí zatím třeba widget nebo funkce filtrování informací, ale to se dozajista v budoucnu změní. Aplikaci si můžete stáhnout z obchodu Google Play zcela zdarma s reklamou nebo si připlatit 60 korun za její odstranění.

Stáhnout System Panel 2

Google Play (zdarma)

Diskuze ke článku
ICE TRANCE
ICE TRANCE
GENIÁLNÍ ! Nejlepsi Android system monitor soucasnosti. Gratuluji vyvojarum :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze