Android aplikace týdne: GoOut

1

Pokud jste společenský typ a máte rádi různé kulturní akce, máme dnes něco přesně pro vás. Aplikace GoOut vám totiž snadno a rychle poradí, jaké akce se právě ve vašem okolí konají. Můžete tak prohledávat akce nejen v muzeích či galeriích, ale třeba i v klubech. Samozřejmostí je také přehled koncertů či divadelních představení.

GoOut je aplikací relativně novou, takže je zatím na funkce o něco chudší, ale své nedostatky částečně dohání jednoduchostí, pěkným vzhledem a hlavně faktem, že je určena pro Českou republiku. Aplikaci můžete sice používat bez vlastního účtu, ale až po registraci e-mailu nebo přihlášení přes Facebook či Google se odemknou všechny prvky.

GoOut – Android aplikace týdne

Díky přihlášení si můžete vybrat typy akcí či oblíbené interprety, na které vás bude aplikace automaticky upozorňovat. Díky informacím z vašeho účtu zároveň můžete u některých událostí automaticky kupovat vstupenky přímo z aplikace. Všechen obsah je přitom rozdělen do populárních akcí na daný týden, různé tipy na bližší datum, nově přidané akce či si je můžete nechat filtrovat ve vyhledávání.

Lze tak vidět pouze kluby, divadla, galerie, muzea, kina či třeba festivaly. Seznam umělců a akcí se stále ještě rozrůstá, ale už nyní jich tu máme pěknou řádku a po rozklepnutí některé položky dostanete i bližší informace. U své oblíbené kapely tak můžete vidět nadcházející koncerty, žánr, webové stránky, stručný popis, ceny lístků a dokonce i pár videí z YouTube.

GoOut

Tím už však naše prohlídka GoOut končí. Jak už bylo řečeno, není toho mnoho, ale aplikace se rychle rozrůstá a bude zajímavé sledovat, kam až se vyvine. I teď je to ovšem stále zajímavý nástroj, který vám může pomoci k novým zážitkům či vás vytrhnout z nudy. GoOut lze stáhnout v obchodě Google Play zcela zdarma, a to konkrétně pro Android 4.2 a novější.

Stáhnout GoOut

Google Play (zdarma)