Android 4.4.3 míří na telefony v Google Play Edici

1

Tentokrát se aktualizace šíří opravdu velmi rychle. Nejnovější Android 4.4.3 se na zařízení Nexus začal uvolňovat teprve včera, nicméně již nyní je k dispozici i pro telefony v Google Play Edici.

Google po delší době vydal aktualizaci svého systému Android a to konkrétně z verze 4.4.2 na 4.4.3. Jak správně tušíte, nejde o nijak velkou aktualizace a ve výsledku její příchod téměř nezpozorujete. Její hlavním úkolem je vylepšit chod celého systému. Viditelnou změnou je inovovaná aplikace Telefon, která dostala modrou barvu a pár doplňků navíc.

Včera jsme vás informovali, že Android 4.4.3 se již šíří na zařízení Nexus, která dostávají aktualizace vždy jako první. Vzápětí se však mohou radovat i majitelé telefonů z Google Play Edice, kde se nachází převážně vlajkové modely předních výrobců s čistým Androidem. Aktualizaci již dorazila na Samsung Galaxy S4, HTC One, HTC One (M8), Sony Xperia Z Ultra. Brzy se dočkají i zbylé modely z Google Play Edice. Bohužel v České republice tyto telefony nelze zakoupit.

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
mental.disease
Nie len.
Aktualizácia na 4.4.3 mieri aj na Motorola Moto X, Moto G, Moto E
Čo je vzhľadom na cenu posledných dvoch podpora vskutku nevídaná ;-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze