AirPods jsou tady, prvním zákazníkům přijdou ještě před Vánoci

9

Apple nakonec přeci jen stihl dostat bezdrátová sluchátka AirPods do prodeje ještě před koncem roku a k prvním zákazníkům se sluchátka dokonce dostanou ještě před Vánoci. V posledních dnech se spekulovalo, že v cestě k zákazníkům stojí problém se sladěním příjmu do obou sluchátek. Kalifornské firmě se ale podle všeho nakonec podařilo s potížemi vypořádat.

Čekání na AirPods konečně skončilo a po dvou měsících zpoždění jsou bezdrátová sluchátka Applu konečně k dostání. Webový Apple Store prvním zákazníkům sliboval doručení již 22. 12., což znamená, že k nim sluchátka navzdory pesimistickým předpokladům dorazí ještě do Vánoc. Jen pár minut po zahájení prodeje se ale datum doručení posunulo na 29. prosince a je pravděpodobné, že se tento termín bude postupně dále posouvat. S případnou koupí tedy neváhejte.

Přečtěte si také:

AirPods jsou kompletně bezdrátová sluchátka, která jsou tvořeny dvěma samostatnými špunty a krabičkou, skrze kterou je možné je nabíjet. Konkurenční výhodou má být speciální bezdrátový čip W1, který zařídí párování s iPhonem, iPadem či Macem ihned po otevření zmíněné krabičky. AirPods disponují také akcelerometry a optickými čidly, takže sluchátka poznají, zda je máte nasazená v uších.

Za zpožděním sluchátek údajně stály problémy se sladěním příjmu. Jelikož chybí spojovací drát, signál musí přijímat každé sluchátko zvlášť, což byla nejspíš při vývoji větší překážka, než si v Applu původně mysleli.

AirPods pořídíte v českém Apple Online Storu za 4 990 korun.

Zdroje: apple.com, wsj.com

Diskuze ke článku
Erzebet
Ha ha haaaaaaaa
Martin
5000kč za takové šmejdy, co mají hnusný design, díky nechci, radši za 5K lepší a s mnohem lepším zvukem.
XYZ
Nechci ani zadarmo
hjuik
No apple produkty mám rád,ale tohle je fakt přes čáru,jako za 5k no to fakt neeee :D :D :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze