Acer Switch 7 Black Edition oficiálně: stylové 2v1 s dedikovanou grafikou

Acer Switch 7 Black Edition oficiálně: stylové 2v1 s dedikovanou grafikou
  • Acer Switch 7 Black Edition je první bezventilátorový notebook 2v1 s dedikovanou grafikou na světě
  • Má 13,5" IPS displej s rozlišením 2 256 × 1 504 pixelů či vestavěný stylus rozlišující 4 096 úrovní tlaku
  • Nechybí ani optický snímač otisků prstů a podpora Windows Hello

Pro profesionály, kteří využijí na cestách vysoký výkon a zároveň potřebují reprezentovat, přivezl Acer na veletrh IFA 2017 stylový odnímatelný notebook 2v1 Acer Switch 7 Black Edition. Jedná se přitom o první bezventilátorový notebook 2v1 s dedikovanou grafikou na světě.

Jeho srdcem je výkonný procesor Intel Core i7 osmé generace, kterému zdatně sekunduje grafická karta NVIDIA GeForce MX150. Díky tomu se jedná o ideálního společníka pro náročné nasazení, jako je například střih videa nebo streamování obsahu. Aby bylo možné takto náročný hardware uchladit bez nutnosti použit aktivní chlazení, použil Acer svou inovativní bezventilátorovou chladící technologii Dual LiquidLoop.

I přes vysoký výkon byl přitom nový Switch 7 Black Edition navržen především s ohledem na mobilitu a bez připojené klávesnice váží méně než 1,15 kg. Elegantní štíhlé a pevné kartáčové tělo pak nabízí pocit robustnosti a příjemného pocitu na dotek.

Acer Switch 7 Black Edition

K pohodlí ovládání přispívá rovněž patentovaný stojan Acer AutoStand, který dostal Switch 7 Black Edition jako první zařízení od Aceru. Stojan se může automaticky vysunout a zasunout, díky čemu jednoduše jednou rukou otevřete a nastavíte pozici displeje na notebooku.

Vestavěný stylus a snímač otisků prstů

Použitý IPS displej nabízí na úhlopříčce 13,5" rozlišení 2 256 × 1 504 pixelů a může se pochlubit ostrým obrazem s přirozeným barevným podáním a širokými pozorovacími úhly. Kromě prstů můžete dotykový displej ovládat ve Windows Ink i pomocí vestavěného stylusu. Ten ladí se samotným notebookem a obejde se bez baterie. Využívá technologii Wacom EMR, díky které dokáže rozpoznat 4 096 úrovní tlaku, a podporuje detekci naklonění pera pro ovládání úhlu, šířky nebo stínování.

Další funkcí z Windows 10, kterou Switch 7 Black Edition podporuje, je biometrické přihlašování přes Windows Hello. Snímač otisků prstů je umístěný pod sklem a navíc disponuje funkcí POA (Power on Authentication), která uživatelům umožňuje zapnout zařízení a okamžitě se přihlásit jediným dotykem.

Acer Switch 7 Black Edition se začne v Evropě prodávat v průběhu prosince. Jeho cena bude začínat na 1 999 eurech (cca 53 tisíc korun).

Technické parametry Acer Switch 7 Black Edition

Kompletní specifikace
Konstrukce? × ? × ? mm, 1 150 g, konstrukce: s odnímatelným displejem
DisplejTFT IPS, 13,5" (2 256 × 1 504 px)
Chipset, GPU: NVIDIA GeForce MX150
Paměťdisk: ?, paměťové karty: ?
Konektory?× USB 3.0, ?× USB 2.0, video: ?, další: ne
Datové funkcemodem: ?, Wi-Fi: ?, Bluetooth: ?, NFC: ?
Operační systém
Akumulátor? Wh, udávaná výdrž: ? hodin
Dostupnostprosinec 2017, 53 000 Kč

Zdroj: TZ Acer

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze