Acer prozradil dostupnost a ceny vybraných novinek z veletrhu IFA

Acer prozradil dostupnost a ceny vybraných novinek z veletrhu IFA
  • Na setkání se zástupci společnosti Acer jsme zjistili dostupnost nových produktů
  • Zaměřili jsme se na sférické kamery a chytré hodinky
  • S většinou novinek se počítá i na tuzemském trhu, ceny nepřekvapí

Na setkání se zástupci společnosti Acer jsme se dozvěděli novinky ohledně dostupnosti produktů, které Acer představil na veletrhu IFA 2017. Zaměřili jsme se na dostupnost sférických kamer Holo360 a Vision360. Prvně jmenovaná kamera se na tuzemský trh dostane již v průběhu října za cenu 8 490 Kč, což odpovídá cenovce, která je nastavená globálně.

Sférická kamera Vision360 bude dostupná až na konci roku (případně začátkem roku 2018), cena prozatím nebyla specifikována. Lze však předpokládat, že bude levnější než Holo360, která nabídne více speciálních režimů a doprovodných funkcí. Vision360 je cílena spíše jako jednoúčelové zařízení.

Dotázali jsme se také na dostupnost hodinek Leap Ware. I ty mají dorazit na přelomu roku, cena by se měla ustálit pod hranicí 5 tisíci korun. S příchodem na trh se však můžete ještě lehce změnit, předpokládáme, že cena může o trochu klesnout.

Acer v případě Leap Ware vsadil na kruhový design, základem je leštěný nerezový kruhový rám s minimalistickým designem. Čelní stranu o šířce 42 milimetrů pak chrání speciální odolné sklíčko Gorilla Glass SR+, které by mělo velmi dobře odolávat případným škrábancům. Vhod pak jistě přijde zvýšená odolnost proti vodě s certifikací IPx7. To zaručuje, že se hodinkám nic nestane v dešti či při nechtěném polití.

Chytré hodinky Leap Ware jsou vybaveny čipsetem MediaTek MT2523 a biosenzorovým čipem MT2511. Novinka se celkově chlubí slušnou porcí senzorů. Můžete si nechat sledovat tepovou frekvenci, vytrvalost, stres, únavu a také ultrafialové záření.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze