LG V50 ThinQ s podporou 5G odhalen na obrázku. Představí se za pár dní

aktualizováno
LG V50 ThinQ s podporou 5G odhalen na obrázku. Představí se za pár dní
  • Podle dostupných informací bude LG V50 osazeno 6palcovým displejem
  • O výkon se postará Snapdragon 855, který bude disponovat vodním chlazením
  • Prodejní cena 5G smartphonu pravděpodobně přesáhne hranici 30 tisíc korun

Aktualizováno 18. 2. 2019

Evan Blass zveřejnil fotografii chystaného LG V50 ThinQ, které by se mohlo stát vůbec prvním zástupcem LG s podporou 5G. V této souvislosti je nasnadě, že se na českém trhu zřejmě neobjeví. Ostatně nejde o velké překvapení, LG V40 ThinQ jsme se taktéž nedočkali. Potvrzen je procesor Snapdragon 855 s vodním chlazením, baterie o kapacitě 4 000 mAh či 6palcový displej. Na zadní straně má být trojitý fotoaparát. K představení by dle informací z displeje mohlo dojít 24. února v rámci veletrhu MWC 2019.


Původní informace z 30. 1. 2019

LG připravuje kromě LG G8 ThinQ také svůj první smartphone podporující sítě páté generace. I ten čeká premiéra na veletrhu MWC v Barceloně a nyní známe jeho název. Podle korejské stránky ETNews se bude nový 5G telefon jmenovat LG V50 ThinQ a stane se přímou konkurencí chystaným Samsungům Galaxy S10, které budou odhaleny ještě pár dní před začátkem španělského veletrhu.

Podle dostupných informací bude mít LG V50 ThinQ 6palcový displej a bezdotykové ovládání gesty. O výkon se postará nejnovější procesor Snapdragon 855, který bude osazen vodním chlazením a energii mu bude dodávat 4 000mAh baterie. Cena zařízení by se měla pohybovat mezi 1,3 až 1,5 miliony korejských wonů, tedy přibližně někde mezi 31 až 36 tisíci korun i s daní.


Diskuze ke článku
Marduck
> 30.000,-? Nepochybně bestseller co spasí mobilní divizi L.ucky G.oldstar.
PavelD
Ty jo, vodní chlazení a jak se to bude jako chladit?
Jiří Halík (febrik)
Jiří Halík (febrik)
Pokud u nás nebude oficiálně dostupný, nic tak hrozného se neděje. Přes ebay bude stoprocentně možné oficiální evropskou verzi sehnat ve vyšší konfiguraci a k tomu i podstatně levněji (po zkušenostech s V30 a V40 u nás typicky 64GB verze za cenu kolem 24-25tis. při uvedení na trh, ebay 128GB verze za ceny od cca 16-17tis.) a u některých prodejců i s dvouletou zárukou a z evropských skladů, takže bez cla.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze