4,7" iPhone 6 by se mohl objevit v září, 5,5" verze do konce roku

28

Apple podle informací tchajwanského Industrial & Commercial Times spustí masovou výrobu nového iPhonu 6 s úhlopříčkou 4,7" v červenci, což by znamenalo jeho představení v září nebo říjnu. V případě většího 5,5" iPhonu se montážní linky údajně rozjedou v září, přičemž měl největší iPhone ještě stihnout předvánoční trh.

Není to v poslední době první zpráva o tom, že se Apple chystá zahájit výrobu nové generace iPhonů. Na začátku dubna zveřejnila agentura Reuters informace o tom, že se 5,5" iPhone dostane na trh někdy koncem roku. Podle posledních zpráv přitom měl zpozdit začátek produkce proti menšímu modelu problém s výrobou větších 5,5" displejů.

TIP: Větší iPhone 6 by mohl mít landscape režim (16× aktualizováno)

Stále se nicméně očekává představení obou modelů a nepředpokládá se, že by si to Apple nakonec s větší variantou, která již svou úhlopříčkou spadá do stále populárnější skupiny tabletofonů, rozmyslel. Oba telefony by měly běžet na připravovaném systému iOS 8, jenž by měl být více zaměřen na zdraví a fitness.

Zdroje: 9to5mac.com, macrumors.com, emsodm.com

Diskuze ke článku
Josef
No a za další 3 roky přijde Apple s iPenem do svého phabletu. Od konkurence se inspiruje každý, ale Applu to trvá vždy nejdéle.. :-)
Jiří Andre Vydra
Jiří Andre Vydra
:-D na té fotce mi to spíš připomíná HTC One
Jirka
Jsem zvědavej s čím se vytasí by měli zvážit vodotěsnost, uz i samsung na to přišel a okoukal to od Sony.
Spay
Samsung je tak.odolnej vuci kapajici vode jak rozpočet ČR!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze