4 nové Nokie na obzoru. Těšte se na změnu designového směru

2
4 nové Nokie na obzoru. Těšte se na změnu designového směru
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Proměnou projdou moduly fotoaparátů
  • Očekávají se tři klasické modely a jeden se systémem Android Go

Evan Blass na Twitteru zveřejnil čtyři fotografie prozatím nepředstavených telefonů Nokia od HMD Global. Prozatím k nim neznáme jakékoliv specifikace, avšak ledacos lze vyčíst ze samotného vzhledu. První dva modely zaujmou změnou typického designu s kruhovým modulem fotoaparátu. Modely s označením N150DL a N1530D mají modul s fotoaparáty velice podobný konkurenci. V tomto ohledu jde o podivný krok, kdy se výrobce dobrovolně zbaví originálního prvku. Na tělech lze dále spatřit 3,5mm jack a v displejích bude výřez. Je tak nasnadě, že půjde spíše o telefony nižší střední třídy.

Nokia N151DL bude takřka základním smartphonem, který si ještě uchová kruhový modul na zadní straně, avšak bude v něm mít pouze jeden fotoaparát. Ani to však nebude nejméně vybavený telefon v portfoliu finského výrobce. Tím se velmi pravděpodobně stane N152DL, který by mohl spadat do řady C a nabízet odlehčený operační systém Android Go. Lze také říci, že právě s touto Nokií se na českém trhu téměř jistě nesetkáme, neboť míří spíše na rozvíjející se trhy.

Na podrobnější informace si budeme muset ještě počkat, stejně tak na to, zda se výrobce rozhodne představit i nějaké lépe vybavené mobily.

Diskuze ke článku
Pc Wifi
Pc Wifi
a zase Snapdragon 480 za 8 tacu ? :o))))))) ne Nokia ale majitele toho napisu posrali nac sahnuli... je to sila, kdyz si clovek uvedomi ze to byla pred davnymi casy jednicka a gigant jak sviňa.
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
To radši ať místo designu změní cenovou politiku..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze