ZTE představuje značku Nubia: nabídne špičkové chytré telefony

4

Čtvrtým největším výrobcem chytrých telefonů na světě je čínské ZTE. To nyní představuje novou značku Nubia, ve které budeme nacházet pouze ta nejmodernější zařízení s osobitým designem. První model už se chystá a dočkáme se i v České republice.

Nubia

Hned na začátku si musíme říci, že ZTE neuvádí nějakou novou řadu svých telefonů, ale rovnou novou značku, která pojmenovalo Nubia. Ta bude cílit na ty nejnáročnější uživatele, kteří požadují od telefonu špičkový výkon, kvalitní displeje a fotoaparáty, nejmodernější funkce a rovněž unikátní design. V řadě Nubia však nebudou jen špičkové chytré telefony, ale dostane se také na tablety.

Prvním nováčkem pod značkou Nubia bude model Z5. Nabídne samozřejmě čtyřjádrový procesor, 5 palcový displej s doposud neoznámeným rozlišením a fotoaparát se pochlubí 13 megapixelovým rozlišením. Nubia Z5 navíc bude lákat na design, který vychází z italské designérské školy. V prodeji bude model Z5 už začátkem roku 2013 v bílé, černé a červené variantě. Těšit se na ni můžeme i my, neboť Česká republika bude patřit mezi první evropské trhy, kde se Z5 objeví.

Nubia Z5 - první model nové značky

Představením nové prémiové značky sleduje společnost ZTE jasný cíl – pevně se etablovat mezi výrobci špičkových mobilních zařízení a být mezi prvními, kteří do svých produktů promítnou nejnovější technologie. Ty ZTE vyvíjí v osmnácti vlastních R&D centrech po celém světě (namátkou v USA, Číně, Francii, Švédsku nebo USA). V odděleních výzkumu a vývoje pracuje celých 45 % zaměstnanců ZTE.

ZTE závěrem dodává, že přímo pod jeho značkou budou i nadále k dispozici modely nižší a střední třídy. V tomto ohledu se tedy nic nemění. Špičková zařízení, která prozatím v portfoliu výrobce chyběla, bude mít na starost značka Nubia.

Zdroj: TZ ZTE

Diskuze ke článku
Nevesta.na.Hrasku
Design podobný HTC One X+ :) ... Každopádně ZTE držím palce. Pokud nasadí odpovídající cenu, tak si Nubie svoje zákazníky najdou. ;)
Redmarx
Proti spickovym zarizenim od ZTE nic nemam, jen aby taky nebyly za spickove ceny. :-/ (obavam se toho)
cipisek
OOO jeeee dalši vyrobce ktery bude nabízet telefony s cenouvkou přinejmenšim kolem 15-16000 koukam apple byl nejen průkopnik v dotykačich,ale i v cenach mobilů.Tenkrat si pamatuji nova nokia 3310 za 6500 a už se mě zdalo o čertech jak je to drahy o nekolik let později přišel apple s cenou 16000 + a prošlo mu to dale se přidal samsung taky mu to prošlo a dalši co se bude škrabat na tyto prachy za tel bude ZTE :( :( svět se zblaznil.
.
ja se nedivim ze budem mezi prvnima kdo ho dostane,prece zte je ceska znacka vyrabena v cine

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze