Porovnání displejů: Nubia Z5 vs. Galaxy S III a iPhone 4S

7

Nedávno oznámená značka Nubia, která spadá pod ZTE, již brzy vyrukuje se svým prvním špičkovým telefonem Z5. Ten se bude pyšnit především velmi kvalitním displejem. Jak obstojí ve srovnání se Samsungem Galaxy S III či Apple iPhone 4S?

Nubia Z5 prozatím nebyla ani řádně představena a například design čelní strany zůstává stále opředen tajemstvím. Taktéž o výbavě mnoho nevíme. Znám je ale například displej, který nabídne úhlopříčku 5 palců a vysoké rozlišení 1920 x 1080 pixelů. Půjde tedy o jeden z nejjemnějších displejů na trhu. Bude ale rozdíl ještě vůbec patrný ve srovnání se špičkovými displeji, které nabízí například Samsung Galaxy S III či Apple iPhone 4S?

Porovnání displejů: Galaxy S III, iPhone 4S a Z5

Čínští novináři se již k Nubii Z5 dostali a mohli displeje porovnat. Jak si však můžete povšimnout, design čelní strany opět nebyl odhalen. Pokud srovnáme jemnost, vychází Nubia Z5 samozřejmě zcela vítězně, což je vidět na zvětšených detailech. Nubia Z5 vykreslí mnohem více. V případě barevnosti se zařadí za Galaxy S III, ale před iPhone 4S.

Nubia Z5 na prvních snímcích

Nubia Z5, jak jsme psali výše, je stále zahalena rouškou tajemna. Výrobce ji však prezentuje jako špičkový model, který by měl nabídnout čtyřjádrový procesor či 13 megapixelový fotoaparát. Vše by se navíc mělo vměstnat do 7,6 milimetrového těla.

Zdroje: unwiredview.com, cnmo.com

Diskuze ke článku
Pípa
"který by měl nabídnout čtyřjádrový fotoaparát" ne spíš procesor?
qeatser
Neviem ako vám ale mne veľmi pripomína XPERIU T.
stepo
jasne ze je to kopie xperie t. vsak cinani ani neumi vyrobit nic originalniho,takove to,sveho.jen kopirovat a kopirovat. ale k specifikacím,nevim co v tech mobilech bude za 1-3roky,?15jadrove procaky?7palcove displeje,s 3500*2500pixelu? 86mpx. fotaky na miniaturni optice? no ja nevim, ale treba nejakej blbej ohebnej displej, po tom ja vubec netouzim. a to se taky mam dojem na pristi rok chysta.
Michal
Ještě víc je to podobný htc one x, dokonce i děrování repráků, jestli vám to připomíná sony, tak o vypadá, že japonci kopírovali.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze