ZTE PF200: vybavený Android, který se představí v Barceloně

3

Samsung, Nokia či LG rozhodně nejsou jediní výrobci, kteří nám na brzké výstavě odhalí něco nového. O překvapení by se mohl postarat nejeden černý kůň MWC a společnost ZTE připravuje svůj útok. Představit by měla dva nové smartphony, jeden z nichž se objeví i celosvětově.

Mluvíme tu především o přístroji ZTE PF200, který poběží v sítích GSM, UMTS a LTE. Svou hardwarovou nabídkou rozhodně patří mezi ty kvalitnější a řádně nadité přístroje, a to nejen díky nejnovější verzi operačního systému Android Ice Cream Sandwich.

Přístroj bude poháněn dvoujádrovým procesorem s taktem 1,2 GHz. Jinak PF200 přijde s kapacitním QHD displejem o rozlišení 4,3 palce, 8 Mpx fotoaparátem a přední Full HD kamerkou, GPS navigací a konektorem 3,5 mm jack pro zapojení vlastních sluchátek.

Potěší také široká plejáda připojení včetně Wi-Fi, Bluetooth 2.1, DLNA, MHL a dokonce i NFC.

Zleva ZTE PF200, zprava N910.

„Tyto LTE přístroje jsou průkopníci širokého spektra LTE telefonů, jež ZTE v nadcházejících měsících uvolní na trh,“ řekl Mr. He Shiyou, viceprezident společnosti ZTE a dodává, „Budou součástí bohaté nabídky prezentovaných telefonů na výstavě MWC 2012.“

ZTE na výstavě představí i druhý přístroj, ZTE N910, který přinese o něco slabší displej a 5 MPx fotoaparát, toho se ale především vůbec v našich končinách nedočkáme. Pracuje totiž na standardech EVDO, CDMA a LTE FDD, takže se objeví pouze ve vybraných regionech.

Oba přístroje se oficiálně a plně představí na výstavě MWC v Barceloně.

Zdroje: wwwen.zte.com

Diskuze ke článku
vrata1
Dobrý den mohl bych se zeptat kolik tak přibližně bude stát?
josef hadraba
Ja bych se chtel zeptat na to ze kdyz chci odemknout teelefon tak tam mam napsano tisnove volani a to bych rad odstranil tak hledam radu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze