ZTE Grand X In se v lednu začne prodávat u O2

9

ZTE Grand X IN zákazníkům nabídne rychlý a úsporný procesor Intel, vysoké rozlišení 4,3palcového displeje a operační systém Android 4.0. To vše v lednu 2013 u O2 za 6 000 Kč.

Přečtěte si více o ZTE Grand X In.

Odd druhé poloviny ledna příštího roku se mohou zákazníci tuzemského mobilního operátora Telefónica těšit na nový přírůstek do rodiny chytrých mobilních telefonů značky ZTE. Model ZTE Grand X IN nabídne za lákavou cenu nadstandardní výbavu postavenou okolo čipové infrastruktury Intel. Nový model je vůbec prvním takto vybaveným telefonem v České republice. Nechybí ani kvalitní qHD displej s úhlopříčkou, dvojice fotoaparátů z nich ten hlavní nabídne 8 megapixelů a schopnost záznamu FullDh videí. Operační systém je bohužel jen Android 4.0 Ice Cream Sandwich. O aktualizaci prozatím řeč nebyla. ZTE ale svých přístrojů nabízí také vlastní nadstavbu uživatelského rozhraní MiFavour. Z uzamykací obrazovky se díky ní lze dostat k oblíbeným funkcím jako fotoaparát nebo psaní SMS během okamžiku, a to bez nutnosti listování v menu telefonu. Nabídku rychlého přístupu může uživatel měnit dle svých preferencí. O plynulost se stará energeticky nenáročný procesor od Intelu s taktem 1,6 GHz. Jeho výkon byl testován v benchmarku AnTutu s výsledkem téměř 7000 bodů.

Dle dřívějších informací se mělo ZTE Grand X In začít na našem trhu prodávat již na přelomu září a října. Došlo však ke zpoždění a dočkáme se jej až v polovině ledna a pouze u operátora O2 za solidní startovací cenu 6 000 Kč.

Technické parametry ZTE Grand X IN

Kompletní specifikace
Konstrukce127 × 65 × 9,9 mm, 141 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT TN, 4,3" (960 × 540 px)
Fotoaparát8 Mpx (3 264 × 2 448), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px
ChipsetIntel Atom Z2460, CPU: 1×1,6 GHz, GPU: PowerVR SGX540
PaměťRAM: 1 GB, vnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: microSD
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1, NFC: ne
Operační systémAndroid 4.0
Akumulátor1 650 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostleden 2013, 6 000 Kč
Diskuze ke článku
News
V obchodě Mobil Pohotovost už se několik týdnů prodává za 6.990,-
rr
Grand x in uz se v cr davno prodava, mam uz ho pres mesic za cca 6300. Az na mizernou citlivost displeje neni co vytknout.
Diego
Telefon sem zakoupil předevčírem v Elektrowordu za 5.999Kč. Teď testuju baterii při přehrávání HD videa, poznatky sem postnu později. Jinak telefon je super svižný, bez záseků. Pevné a kvalitní zpracování. Foťák trochu horší při nahrávání udajného fullHD ale dostačující. Display má velice dobré zobrazení barev na to že se jedná o TFT akorát mi příjde, že by mohl být trochu citlivější na dotek. Jinak poměr cena/výkon naprostá spokojenost :-)
Diego
Tak 5:10 při přehrávání HD videa do sluchátek na poloviční hlasitost a ztlumenej jas. Dost tragická výdž, na to že má 1650 mAh. Možná je to, že sem ho nabijel teprve podruhé, ale to se mi moc nezdá. Jákekoliv dotazy ohledně ZTE Grand X IN zodpovím na emailu Achilleas@seznam.cz (pište kdykoliv)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze