Zpříjemněte si čekání na Vánoce soutěží o špičkové smartphony Honor

Zpříjemněte si čekání na Vánoce soutěží o špičkové smartphony Honor
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Již dnes startuje soutěž o Honor 70 a trojici Honorů X8 (5G)
  • Stačí zodpovědět jednu soutěžní otázku
  • Výherce vylosujeme již 24. prosince

Právě dnes startuje vánoční soutěž o smartphony značky Honor. Výherci budou tentokrát hned 4, první cenou je Honor 70 a další tři výherci získají povedený Honor X8 s podporou sítí 5. generace. Soutěž potrvá jen do 23. prosince, losování proběhne na Štědrý den.

O co hrajeme?

Dnes můžete získat jednu ze čtyř výher, konkrétně se můžete těšit na Honor 70, nebo jeden ze tří Honorů X8 (5G). Honor 70 nemusíme našim čtenářům dlouze představovat, jde o výjimečný smartphone s luxusním designem, špičkovým displejem a opravdu povedenými fotoaparáty. Jde tedy o smartphone, který potěší doslova každého. Radost určitě udělá i Honor X8 s povedeným displejem, líbivým designem a slušnou výdrží. Navíc se výherce může těšit na model s podporou sítí 5. generace, využije tedy i rychlá data.

Jak hrát a vyhrát?

Je to snadné, jako vždy. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a doplnit své kontaktní údaje. Soutěž trvá od 12. 12. 2022 20:00 hod. do 23. 12. 2022 23:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme.

Abyste nepřišli o žádnou novinku, doporučujeme sledovat náš Instagram. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde.

Soutěžní formulář



Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, případně se zobrazuje chybně, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!