Známe nové informace o druhé generaci hodinek Moto 360

1

Chytré hodinky Motorola Moto 360 patřily mezi jedny z vůbec nejoblíbenějších smartwatch, které doposavad byly představeny. A jak se podle dění v poslední době zdá, už brzy by se mohly dočkat druhé generace.

Ta by mohla být představena už 28. července, kdy Motorola plánuje tiskovou konferenci, na které bychom se kromě nich mohli dočkat také nových smartphonů Moto G a Moto X.

Moto 360 2

O nové generaci smartwatch jsme vás již jednou informovali. Ještě předtím dokonce údajně unikla jejich podoba. Nabídnout by měla vyšší rozlišení displeje (360 × 360 pixelů), přičemž použité rozlišení jasně ukazuje, že se hodinky zbaví nevyužitého místa pod displejem.

Motorola Moto 360
Motorola Moto 360 první generace jsou nádherné hodinky.

Velikost displeje a tím pádem i rozměry by přitom měly zůstat zachovány. Stále se tak můžete těšit na 1,56palcový LCD panel. Změna by se však měla odehrát na straně procesorové jednotky, kdy starý čipset Texas Instruments OMAP3630, jenž využívá první generace hodinek, bude údajně nahrazen modernějším Snapdragonem 400 se dvěma jádry na taktu 1,2 GHz. Hodnoty RAM i interní paměti by měly zůstat na stejné hodnotě, což znamená 512 MB operační paměti a 4 GB úložného prostoru.

Pozitivní změna se pak odehraje u baterie, jejíž kapacita by měla povýšit z 320 mAh na 400 mAh. To je jistě velké plus, neboť v recenzi Moto 360 jsme právě výdrž nehodnotili zcela pozitivně (pohybovala se okolo 1,5 dne běžného využívání).

Zdroje: slashgear.com