Ředitel Lenova ukázal nové Moto 360, zřejmě nechtěně

5

Na internet se zřejmě nechtěně dostala fotografie chystaných nástupců hodinek Motorola Moto 360. Zveřejnil jí samotný ředitel Lenova, které Motorolu vlastní, ale po chvilce fotografii odstranil.

Motorola by byla proti sobě, kdyby nepřipravila nástupce hodinek Moto 360. Ty byly vloni pravděpodobně nejdiskutovanějším kusem nositelné technologie. Jejich design byl totiž výjimečný a vypadají velmi dobře. Jako první hodinky také přinesly kruhový displej, i když ne zcela a přiblížily se tak klasickým náramkovým hodinkám. Samotný ředitel Lenova nyní na sociálních sítích sdílel fotografii chystaného nástupce Moto 360.

TIP: Moto 360 dostávají Moto Maker: my se ho nedočkáme

Snímek druhé generace hodinek Moto 360

Na snímku můžeme vidět kufřík, ve kterém je spousta různých kovových, syntetických a kožených řemínků, různé lunety a také samotný modul hodinek, který je opět kulatý. Na bílé/zlaté variantě modulu je vidět, že se pravděpodobně nezbaví černého proužku na spodní části displeje, ve kterém se skrývá ovládací elektronika displeje. Může však stále jít o prototyp a nakonec mohou vypadat úplně jinak. Přesto je zajímavé vidět, že Motorola vývoj nepodceňuje a k dispozici bude pravděpodobně hned několik variant.

Zdroje: phonearena.com, facebook.com

Diskuze ke článku
viral
"zřejmě nechtěně" :D to jistě, tomu věří snad už jen pan Mráz
Pavel
Jak na kolovrátku. Buď to p. Mráz cituje z legrace tu volovinu (melo by to být v uvozovkách) nebo je p. Mráz hloupý nemyslící papoušek. A to prosím bez urážky p. Mrázi!
Petr
Opet ten cerny pruh? To byl jediny duvod, proc jsem nakonec ustoupil od koupe prvniho modelu a planoval koupit jeho nastupce. Tak nic Motorolo. budu cekat na Huawei watch
Lukáš
Ten ředitel je ale pěkněj blbec.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze