Nástupce hodinek Motorola Moto 360 by mohl mít vyšší rozlišení

7

Když byly před rokem spolu s novou platformou Android Wear představeny hodinky Motorola Moto 360, svým kulatým displejem mezi hranatými hodinkami působily jako zjevení. Od té doby se na trhu objevila celá řada hodinek. Motorola nezahálí a připravuje nástupce s lepšími parametry.

Na čínské sociální síti Weibo se objevil render zachycující podobu připravovaných hodinek. Ukazuje se, že budou opět kulaté. Jejich tvar připomíná puk se dvěma štěrbinami po stranách, do kterých se zasouvá řemínek, podobně jako to můžeme vidět u Apple Watch. Na těle hodinek ještě zaujme fyzické tlačítko podobné korunce klasických hodinek.

Render zachycující nástupce Moto 360

TIP: Nástupce Motoroly Moto 360 má dorazit příští rok

Z parametrů se spekuluje pouze o vyšším rozlišení, které by mělo být 360 × 360 pixelů. To je dost zásadní posun k lepšímu, protože první generace Moto 360 měla rozlišení pouhých 320 × 290 pixelů. Displej navíc bude v tomto případě konečně zcela kulatý jako u LG G Watch R. Na další parametry si však budeme muset zatím počkat.

Zdroje: weibo.com, slashgear.com, phonearena.com, phandroid.com

Diskuze ke článku
Vojtěch Vincze
Vojtěch Vincze
Rozlišení z 320 × 290 pixelů na 320 × 290 pixelů se mi nezdá jako velký posun :-)
Stepannos
Nevím jak vy, ale mě by spíš přišlo vhod kdyby se u rozlišení kulatého displeje udával spíš poloměr. Rozhodně by mi to řeklo víc než nějaký pomyslný obdélník/čtverec.
Dychov
Milí redaktoři! Chtěl jsem se mrknout k článku o htc, co mi tam místní odpůrci samsung zase napsali a nemohu článek otevřít, háže mi to tuto chybu: http://imgur.com/LHo8GY9 . Na ipadu i iphonu to samé, notebook jsem netestoval, jsem moc líný se zvedat z postele. Prosím, podívejte se na to!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze