Motorola údajně chystá dvě novinky: Moto X Sport a Moto G

Mnoho novinek od Motoroly nejsme zvyklí vídávat. Příští měsíc by však mohl být ve znamení hned dvou nových přístrojů, které budou pokračovateli stávajících řad. Dočkat bychom se měli modelů Moto X Sport a nového modelu Moto G.

Motorola si v současnosti vesměs vystačí se třemi modelovými řadami. Vzestupně jde o Moto E, Moto G a Moto X. Do poslední jmenované zapadne novinky Moto X Sport. Prozatím nevíme, zda jde jen o dočasné označení nebo bude například zaměřena na outdoorové aktivity. Známé informace hovoří o 5,2palcovém displeji. Rozlišení prozrazeno zatím nebylo. Pohon zajistí čtyřjádrový procesor s taktem 1,5 GHz a dostane se též na podporu sítí LTE. Hlavní fotoaparát se pochlubí 16 megapixely, člení kamerka 5 megapixely.

Motorola Moto X Sport

Druhým modelem, o kterém se spekuluje, je Motorola Moto G, pravděpodobně značená jako verze 2015. Oproti současné verzi 2014 se zřejmě mnoho změn nechystá. Displej bude mít i nadále úhlopříčku 5 palců. Procesor bude čtyřjádrový s taktem 1,3 GHz. Vylepšení čekejte u fotoaparátů. Zadní dostane do vínku 13 megapixelů a čelní kamerka se pochlubí 5 megapixely. Samozřejmostí bude podpora LTE. K představení by dle současných informací mohlo dojít v příštím měsíci.

Motorola Moto G (2015)

Zdroje: pisapapeles.net, fonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze