Známe hlavní trumfy cenově dostupného Meizu M8 Lite

Známe hlavní trumfy cenově dostupného Meizu M8 Lite
  • Meizu M8 Lite nabídne 5,7palcový HD+ displej s poměrem stran 18:9 bez výřezu
  • Bude dostupný v přepočtu za méně než 4 tisíce korun
  • Nové Meizu bude mít 3 GB RAM a potěší i 13megapixelový hlavní fotoaparát
  • Baterie o velikosti 3 100 mAh by měla zvládnout dva dny fungování

Mnohdy jsou to právě certifikační úřady, kterým vděčíme za nové informace o smartphonech, jež zatím nebyly oznámeny. Tentokrát nám touto formou přináší novinky o Meizu M8 Lite čínský certifikační úřad TENAA.

Podle dostupných informací se má jednat o cenově velmi dostupný smartphone. Cenovka má spadnout dokonce pod hranici 4 tisíc korun jako u Meizu M8c. Hnací silou Meizu M8 Lite bude s největší pravděpodobností čtyřjádrový procesor MediaTek MT6737, nebo Snapdragon 212. Co nás ale mile překvapilo je 3 GB RAM, což je dokonce více než u Meizu M8c. Dostatek úložného prostoru by mělo zajistit 32 GB úložiště s možností rozšíření pomocí microSD karet.

K občasnému focení jistě dobře poslouží zadní kamera s rozlišením 13 Mpx, které bude sekundovat 5megapixelová selfie kamerka. Na zádech se taktéž bude nacházet čtečka otisků prstů.

Displej o velikosti 5,7 palce bude bez výřezu a vybaven HD+ rozlišením a poměrem stran 18:9. S ohledem na slabší výkon by baterie o velikosti 3 100 mAh mohla bez problémů zajistit i dvoudenní výdrž. Pokud vás Meizu M8 Lite zaujalo, má být k dostání v bílé ačerné variantě. Datum vydání je zatím neznámé.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze