Zde koupíte Galaxy A55 nejvýhodněji! Získáte 3 roky záruky, bonus i Buds FE zdarma

Zde koupíte Galaxy A55 nejvýhodněji! Získáte 3 roky záruky, bonus i Buds FE zdarma
Fotografie: Mobil Pohotovost

Nejlepší telefon zbrusu nové áčkové řady od Samsungu, konkrétně Galaxy A55, už zamířil na pulty českých prodejců, a jeho prodej byl tak oficiálně zahájen. Skvělou zprávou je, že všechny výhody předobjednávek byly prodlouženy, a to jak ze strany samotného Samsungu, tak i jeho partnera Mobil Pohotovosti. Právě tady totiž pořídíte novinku absolutně nejvýhodněji – dostanete prodlouženou 3letou záruku, sluchátka jako dárek a navíc i bonus v hodnotě až 1 000 Kč.

Král střední třídy

Těžko bychom hledali oblíbenější telefon střední třídy, než je Galaxy A55. A je nutno uznat, že letošní řada se neskutečně povedla. Prémiový dojem totiž nový Samsung zanechá jak po stránce designu, tak po stránce výkonu, a především také délkou softwarové podpory. Právě ta je Galaxy A55 přislíbena po dobu 5 let. 

Samsung Galaxy A55

6,6“ Super AMOLED 120Hz displej se skvělou čitelností, nárůst výkonu oproti minulé řadě o 32 %, 5 000mAh baterie s podporou 25W nabíjení, krytí IP67, integrovaná čtečka otisků prstů, 8GB RAM a 256GB úložiště. Přesně na takovou výbavu se můžete u Galaxy A55 naprosto spolehnout. Třešničkou na dortu je i samotný design – čtyři povedená barevná provedení a prémiové kovové rámečky.

Nový Samsung? Jedině na mp.cz

Pořídit si nový Samsung Galaxy A55 se teď mimořádně vyplatí. Dostanete k němu totiž dárek – sluchátka Galaxy Buds FE v hodnotě 2 390 Kč. Na mp.cz ho navíc koupíte o tisícovku výhodněji, konkrétně za 10 990 Kč (běžně 11 990 Kč), a to díky bonusu k výkupu. Navíc dostanete i prodlouženou tříletou záruku zcela zdarma. U Mobil Pohotovosti můžete také využít bezkonkurenčních splátek, a pořídit tak Galaxy A55 už za 149 Kč měsíčně.

Samsung Galaxy A55