ASUS vyvrátil včerejší spekulace. Řada ZenFone rozhodně nekončí

aktualizováno
ASUS vyvrátil včerejší spekulace. Řada ZenFone rozhodně nekončí
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Objevila se informace, že by ASUS mohl ukončit řadu ZenFone
  • ASUS již chystá novinky v obou svých řadách pro příští rok

Aktualizováno 29. 8. 2023

Včerejší zpráva informující o možném konci řady ZenFone od ASUSu se ukázala jako nepravdivá. K celé záležitosti se totiž formou tiskového prohlášení vyjádřil samotný ASUS. Hned v první větě výrobce informace o ukončení řady ZenFone zcela vyvrací, současný ZenFone 10 tak rozhodně nebude posledním. Dále dodává, že hodlá pokračovat ve dvou hlavních řadách, a to ZenFone a ROG Phone. Na současném stavu se tedy nebude nic měnit. Závěrem ASUS dodal, že se rozhodně můžeme těšit na novinky pro rok 2024.


Původní informace z 28. 8. 2023

Jak informoval na základě informací „od dobře obeznámených osob“ tchajwanský web finance.technews.tw, jehož zprávu převzaly světová média jako gsmarena.com, ASUS pravděpodobně ukončí řadu ZenFone, kterou založil v roce 2014.


Firma se sídlem v tchajwanské metropoli Tchaj-pej údajně prochází organizační restrukturalizací. Ve zprávě se uvádí, že ASUS ukončí svou divizi ZenFone a přesune její zaměstnance do oddělení ROG Phone. Více podrobností v současné době není k dispozici, ale situaci budeme sledovat a informovat vás.

Diskuze ke článku
Jab
Jab
Zenfony jsou fajn. Ale jen dva velké updaty OS je strašně málo na vlajkovou loď. A taky Dolby Vision už v těch telefonech mělo dávno být.
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Je dobře že to nekončí ale musí zabrat.
Standa Jandečka
Standa Jandečka
Mám doma ještě 5Z. Na svoji dobu hezká mašinka. Pak přišli ty vyklápěcí foťáky. Na to zákaznici nebyli zvyklý.....a dnes ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze