Zbrusu nový Foursquare pro iOS: nový design a systém upozornění

Foursquare pro iPhone dostává zásadní aktualizaci na verzi 7.0 ve které inovuje vzhled po vzoru nového flat designu v iOS 7. A nejen to, mnohem zásadnější je nový systém upozornění, které dokáže podle vaší polohy najít ty nejzajímavější nabídky a zobrazí vám je, i když aplikaci zrovna nemáte otevřenou.

Již dříve jsme se zabývali aktualizací Foursquare pro Android, která byla jen pro omezený počet uživatelů a zvládla posílat upozornění, která vás informovala o dění okolo. Dnešní aktualizace pro iPhone na verzi 7.0 přináší v první řadě moderní prostředí, které vychází ze vzhledu systému iOS 7. Mnohem zajímavější novinkou jsou však nové notifikace.

Foursquare

Pokud například přijedete do jiného města, tak vás aplikace upozorní na zajímavé nabídky poblíž. Během testování se vývojáři snažili zjistit, co lidé potřebují vědět, zároveň se ale snažili o minimální spotřebu energie, kterou samozřejmě push notifikace navázané na lokalitu odebírají. Občas také můžete dostat upozornění na zajímavé slevové akce a podobně. Pokud jste třeba poblíž zajímavé restaurace, kde váš známý zanechal doporučení, tak vás na to notifikace (na uzamykací obrazovce) upozorní, a to i přes to, že aplikace zrovna není otevřená. A zajímavé je, že to téměř nesnižuje výdrž baterie. Aktualizaci stáhnete přes AppStore.

Stáhnout Foursquare

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: foursquare.tumblr.com, techcrunch.com, 9to5mac.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze