Zbrusu nová verze Foursquare pro Windows Phone je konečně tu

2

Aktualizace významných aplikací pro Windows Phone začínají postupně přibývat. Včera jsme vás informovali o nové verzi YouTube, dnes přišla na řadu populární aplikace Foursquare. Přináší úplně nový design a lepší propojení se systémem.

Foursquare je letos s aktualizací své aplikace velmi aktivní. Na řadu už přišla verze pro Android, iOS a Blackberry, nyní se dočkali i majitelé systému Windows Phone. O tom, že se významná aktualizace pro Windows Phone blíží, jsme vás informovali v únoru, kdy jsme si na MWC 2013 v Barceloně mohli betaverzi této aplikace vyzkoušet.

Tip: Vyzkoušeli jsme zbrusu nový Foursquare pro Windows Phone

Aplikace Foursquare ve verzi 3.0 pro Windows Phone má oproti předchozí verzi zcela přepracovanou grafiku, nyní mnohem lépe zapadá do uživatelského rozhraní Metro. Můžete například umístit přátele či oblíbená místa jako dlaždice na plochu, checkovat se pomocí NFC, či sledovat notifikace na zamykací obrazovce. Vybrané modely telefonů Lumia umí zobrazit i data z Foursquare ve formě augumented reality. Změn je mnoho, nejlepší bude, když si aplikaci sami vyzkoušíte.

Nová verze Foursquare je zatím dostupná pouze pro Windows Phone 8, verze pro starší Windows Phone 7 by se měla objevit později, autoři přesné datum zatím nespecifikovali.

Zdroje: blog.foursquare.com

Stáhnout Foursquare

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Jab
Nejde lifetile. Jinak dobré.
co
dyť je uplně stejná jak ta předtím, co tu píšete? pořád ta hnusná modrá

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze