Flightradar24 pro WP8 přináší exkluzivně pohled z kokpitu letadla

8

Flightradar24 je jednou z mála aplikací, v níž dali autoři při poslední aktualizaci přednost Windows Phone 8 před oběma konkurenčními platformami. Aktualizace této aplikace přináší mimo jiné jednu zajímavou vychytávku, kterou je 3D pohled z kabiny pilota.

Aplikace Flightradar24 umožňuje sledovat v reálném čase provoz všech letadel na světě. Dokáže mimo jiné zobrazit všechny letadla ve vašem okolí, včetně detailních informací o každém z letů. Poslední aktualizace ale přináší dvě skvělé funkce, které rázem z této aplikace dělají "must have" aplikaci pro Windows Phone 8.

První z novinek je augumented reality. Stačí namířit telefon směrem k obloze a na displeji vidíte letadla, která nad vámi prolétají. Druhou z funkcí, která je o mnoho zábavnější, je pohled z kabiny pilota. Nejde sice o aktuální pohled prostřednictví kamery v letadla, pro zobrazení jsou použity satelitní snímky map, nicméně i tak je tato funkce hodně zajímavá.

Pohled z kabiny pilota je prozatím dostupný exkluzivně ve verzi pro Windows Phone 8, iOS a Android budou následovat až později. Aplikace Flightradar24 není zdarma, zaplatíte za ní 3 dolary, k dispozici není bohužel žádná trial verze. Pokud si ji pořídíte, napište nám do diskuse pod článkem, jak jste s ní spokojení.

Stáhnout FlightRadar24

Google Play Google Play (zdarma) App Store App Store (zdarma)

Zdroje: wpcentral.com

Diskuze ke článku
joukl emil
Tak to je kandidát na nejzbytečnější placenou aplikaci roku!! Neuvěřitelná blbost. Praktický užitek zero
Michal P
A co třeba hry, přehrávače hudby, prohlížeče videí? K čemu ty jsou užitečné, jaký mají praktický užitek?
Já jsem třeba pomocí Flightradaru sledoval let příbuzných a věděl, kdy pro ně mám přijet na letiště. Ale jinak mě baví sledovat co je co za letadlo, kdy co přistane. Bydlím poblíž letiště tak rád koukám zejména na méně obvyklé stroje když přistávají či startují.
Martin
Já jsem fanda letectví fligt radar už používím dlouho na pc ,ale na androidu ho oželím.Desktopová verze je stejně lepší.
Wheatley
Už se těším, až tato aktualizace bude uvolněna i pro Android :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze