Vyzkoušeli jsme zbrusu nový Foursquare pro Windows Phone

Verze Foursquare pro Windows Phone měla vždy pro vývojáře menší prioritu, než konkurenční mobilní operační systémy. Pokud vyšla nějaká novinka, jako první se objevila na iOS a Androidu. To se ale brzy změní, do vývoje Foursquare se vložila také Nokia a my jsme tuto novou verzi vyzkoušeli.

Mimo nových telefonů představila Nokia na MWC 2013 i něco ze softwarového koutku. Již brzy se můžete těšit na zcela přepracovanou aplikaci Foursquare, kterou Nokia vyvíjí společně ve spolupráci s Foursquare týmem.

Foursquare pro WP8

Už minulý rok se objevila speciální verze Foursquare pro telefony Nokia s Windows Phone. Od oficiální aplikace se lišila sice jen velmi málo, ale byla náznakem budoucí spolupráce mezi těmito dvěma společnostmi, která se nyní potvrdila.

Foursquare pro WP8

Ke stažení by se nová verze Foursquare měla objevit zanedlouho, předpokládáme že to bude už v březnu. Přinese mimo jiné přepracované grafické rozhraní, které vypadá velmi pěkně, a znatelně vyšší rychlost, kterou oceníte hlavně při pohybu prstem na mapě, který bude zcela plynulý. Dále se těšte na TellMe hlasové vyhledávání, podporu NFC pro check-iny či na plnou integraci s mapami HERE.

Foursquare pro WP8

Podívejte se na naše video, které vám novou aplikaci Foursquare ukáže v celé své kráse:

Foursquare beta pro Windows Phone 8

Nová redesignovaná verze Foursquare bude dostupná pro všechna zařízení s Windows Phone 8, ale jen Lumie se mohou těšit jednu z hlavních novinek, kterou je Augumented Reality. Propojená bude s Nokia City Lens, budete se tedy moci rozhlížet po okolí skrze aplikaci Foursquare a uvidíte polohu vašich přátel či doporučených míst.

Zdroje: wpcentral.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze