TripAdvisor s rozšířenou realitou ke stažení pro BlackBerry

Majitelé přístrojů s operačním systémem BlackBerry OS 7.0 si mohou již nyní stáhnout aplikaci TripAdvisor, která používá systém rozšířené reality Wikitude a radí uživatelům mnohá zajímavá místa v bezprostředním okolí. Vše vidíte přímo na displeji.

TripAdvisor je rozšířením známé aplikace Wikitude 7, která byla pro platformu nedávno aktualizována na sedmou verzi. Stačí spustit a namířit telefon na objekty kolem vás a na displeji se vám přes snímanou scénu z fotoaparátu ukáží zájmové body. V závislosti na vašem nastavení pak kolem sebe na displeji vidíte hotely, restaurace, bary a další zajímavá místa.

Kromě lokalizačních služeb slouží aplikace i jako informační portál. O každém objeveném místě si můžete přečíst něco navíc, podívat se na recenze dalších lidí a obecně zjistit, zda tam stojí za to jít. Tato aplikace se skvěle hodí především při cestování po neznámých místech a cizích zemích, jelikož je navíc spojena s navigací a dokáže vás navést k cíli.

TripAdvisor můžete stahovat z portálu BlackBerry App World, a to zcela zdarma. Před instalací je ale potřeba mít v přístroji nainstalovanou aplikaci Wikitude, jejíž funkce nová aplikace používá.

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze