Zapište si do kalendářů. Oppo 19. října globálně představí řadu Find N3

1
Zapište si do kalendářů. Oppo 19. října globálně představí řadu Find N3
Fotografie: Oppo
  • Světu se opětovně ukáže model Find 3 Flip, který se již prodává v Číně
  • Zřejmě ale dorazí i větší ohebný telefon Oppo Find N3

Oppo připravuje na příští týden poměrně velkou akci, na které globálně představí velmi důležitou řadu Find N3. Pokud máte dobrou paměť, možná si vzpomenete, že Oppo Find N3 Flip již představeno bylo, avšak jen pro Čínu. Tento véčkový telefon s ohebným displejem a třemi hlavními fotoaparáty se však ukáže ještě jednou, a to na singapurské globální premiéře. Jak ale naznačuje oficiální grafika výrobce, skutečně dojde na odhalení řady telefonů, a to znamená, že nezůstane jen u jednoho zařízení.


Odhalit by se tak mělo i doposud neznámé Oppo Find N3, což bude rovněž mobil s ohebným displejem, avšak nikoliv véčkové konstrukce. Půjde o přímého konkurenta například pro Samsung Galaxy Z Fold5. Očekává se proto velký vnitřní displej s ohybem a venkovní displej. Telefon zamíří do vyšších pater a měl by být osazen procesorem Snapdragon 8 Gen 2.

Vše podstatné se dozvíme již ve čtvrtek 19. října od 8:30 hodin SELČ. Celá tisková konference bude přenášena on-line a přímý přenos najdete již nyní v tomto článku.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
gsmarena./oppo_find_n3_flip_global_launch_live_stream-news-60198.php

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze