Záhadné video naznačuje update Plants vs. Zombies 2

1

Vydáním to zdaleka nekončí. Obzvlášť u her, které jsou zdarma a vydělávají na mikrotransakcích. Už od vydání Plants vs. Zombies 2 se počítá s tím, že kromě třech začátečních prostředí dostaneme i další v budoucích updatech. Na internet se právě dostalo záhadné video, které možná prozrazuje tématiku příštího rozšíření.

Z pokračování věžovky Plants vs. Zombies jsme byli nadšení, jak si můžete připomenout v recenzi. Crazy Dave nás se svým strojem času teleportoval do starověkého Egypta. Dále jsme se podívali mezi prohnilé piráty v Karibiku a nakonec i prohnali kovboje na divokém západě. V nabídce lokací však šlo najít ještě jednu tajemnou siluetu, která svým tvarem připomíná buď něco supermoderního nebo mimozemského. Nové video od PopCapu nám naznačuje další věci.

Co můžeme čekat? Video nám neodpoví, ale kruhy v obilí mohou naznačovat snad jen útok mimozemšťanů. Jsem zvědav, jak se s tím rostliny poperou a zda na pomoc přivedou také nějaké speciální zbraně. Zatím můžeme jen hádat. 26. srpna také vyšla menší aktualizace, která opravovala blíže nespecifikované chyby. Aktualizaci stáhnete přímo ve hře, ne přes obchod.

A pro zajímavost se ještě můžete podívat na pár čerstvých statistik:

Plants vs. Zombies 2

Stáhnout Plants vs. Zombies 2

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: toucharcade.com, plantsvszombies.wikia.com