EA přinese SimCity na tablety a telefony

6

EA připravuje další ze svých velkých značek pro mobilní zařízení. Tentokrát se „zmenšené varianty“ dočká budovatelská strategie SimCity. Tato verze ponese název BuildIt a dočkáme se jí na Androidu a iOS.

SimCity je jednou z nejproslulejších značek v herním průmyslu. Je tu s námi již od roku 1989 a minulý rok jsme se dočkali restartu. Electronic Arts nyní oznámili, že vydají nový díl exkluzivně pro mobilní zařízení se systémem Android a iOS. Ponese název BuildIt a těšit se můžeme nejen na pokročilou 3D grafiku, ale především na plánování a budování města. EA dokonce mluví o „nejpokročilejším mobilním budovatelském simulátoru“. Na takto silné soudy si ovšem budeme muset ještě chvíli počkat. Bohužel neznáme datum vydání ani její cenu. Můžeme jen doufat, že to nedopadne jak v případě hry Dungeon Keeper.

SimCity BuildIt

Zdroje: ea.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Podle mě to dopadne přesně jako v případě zmíněného Dungeon Keeperu, ta si o mikrotransakce přímo říká a to EA nenechá jen tak, ti na co sáhnou tak to domrví.
Petr
To bude zase Free 2 Play agresivní platební model kdy bez reálných peněz nepostavíte ani kadibudku :-D
hra
Za hru tu hru bych dal i 300 kč abych nemusel mít hru z mikrotransakcemi a bez reklam, ale musela by být kvalitní
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Predpokladám, že to dopadne rovnako ako so všetkými ostatnými "prerábakami" pre mobily ... obmedzené možnosti, mikrotransakcie, zlá hrateľnosť, neoptimalizované pre akékoľvek herne olvádače atď.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze