Náramek Xiaomi Mi Band 2 se představí za týden (2× aktualizováno)

6

Čínské Xiaomi již nějaký čas koketuje s výrobou wearables a téměř dva roky má ve svém portfóliu chytrý náramek Mi Band, který se již dočkal dvou generací. Ta třetí je patrně za dveřmi, neboť neznámý náramek s displejem ukázal samotný CEO společnosti.

Aktualizováno 26. 5. 2016

Po drobném odložení oficiální premiéry přicházejí dobré zprávy, a to opět z úst CEO společnosti Lei Juna. Ten nyní potvrdil, že k představení chytrého náramku Mi Band 2 dojde 2. června, což je přesně za týden. V prodeji by se pak na prvních trzích měl objevit záhy, konkrétně padlo datum 7. června.

Xiaomi Mi Band 2

Aktualizováno 4. 5. 2016

Nového chytrého náramku řady Mi Band od Xiaomi jsme se měli dočkat už příští týden. Termín představení byl stanoven na 10. květen, avšak s největší pravděpodobností dojde k odložení. S informací o měsíčním zpožděním přišel samotným CEO společnosti Lei Jun. Ten na sociální síti Weibo uvedl, že výroba náramku je složitější, než se předpokládalo. Doufejme tedy, že k oficiální premiéře dojde v červnu.

Původní informace z 25. 4. 2016

Xiaomi

Chytré náramky MiBand a Mi Band 1S se staly navzdory chybějícímu displeji poměrně populární. Vše díky příznivé ceně ze straně výrobce a přítomnosti všech podstatných funkcí. Xiaomi nicméně hodlá jít dále a příští generace by měla zaznamenat skok kupředu. Neznámý chytrý náramek se totiž objevil přímo na ruce CEO společnosti Lei Juna. Nový náramek již nabízí displej, který bude patrně spíše menší a monochromatický.

Přečtěte si recenzi: Recenze Xiaomi Mi Band 1S: fitness trenér za rozumnou cenu

Pod displejem se nachází také tlačítko, patrně nezbytné k ovládání. Základní pásek bude zřejmě stále gumový. Podrobnější informace v tuto chvíli nejsou k dispozici a neznáme také ani přibližné datum představení. Teoreticky bychom se však mohli dočkat 10. května, kdy Xiaomi představí svůj model Max.

Xiaomi Mi Band 2

Zdroje: gizchina.com, gsmarena.com, weibo.com, gizmochina.com

Diskuze ke článku
Ondra
Prosím vás, opravte si ty chyby v textu, místy je to jak strojový překlad... ;)
tom
Mám první generaci a jedinná věc, která náramku chybi k dokonalosti, je právě jednoduchej display ukazující čas...
Ondřej Bakan
Ondřej Bakan
Ježíš, to je ošklivý. :/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze